ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

50 χρόνια σκάνδαλα (Video)


50 χρόνια σκάνδαλα

Πενήντα χρόνια πολιτικο-οικονομικής διαπλοκής και σήψης ώστε να ζουν πλουσιοπάροχα από τα χρήματα του Ελληνικού λαού και σε βάρος της ζωής και της ευημερίας της πλειοψηφίας.

Φτάνει πια. 


Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν αποδέχεται κανένα αστικό πολιτικό κόμμα και δεν ψηφίζει κανέναν πολιτικό.

Μεθοδικά τα οργανωμένα ολιγαρχικά - πολιτικά και ξένα συμφέροντα διαμόρφωσαν τη χώρα ''Φιλιππίνες της Ευρώπης'' ώστε να κάνουν καλές και φτηνές διακοπές  οι πλούσιοι λαοί της Ευρώπης με τους τετραπλάσιους μισθούς και συντάξεις σε σχέση με τη χώρα μας.

Γλυφάδα FM 1977 - 2005 Τέσσερις δεκαετίες Διώξεις Κατασχέσεις
Παρέχονται * Αδειες Λειτουργίας ακόμα και σήμερα το 2024 από την παράγκα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής ; ( * Όχι τις βεβαιώσεις του Ε.Σ.Ρ στο οποίο διορίστηκαν από την πολιτικοοικονομική διαπλοκή για ευνόητους λόγους και οι βεβαιώσεις από δαύτο δεν αποτελούν ΆΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.) 

- Εσείς, ως αναγνώστες/ιες , χρειάζεστε ένα έγγραφο το οποίο να αναφέρει ότι είστε ζωντανοί ;  Το Ε.Σ.Ρ παρέχει μια βεβαίωση λειτουργίας η οποία αναφέρει ότι δεν αποτελεί έγγραφο άδειας λειτουργίας , ούτε παρέχει τη δυνατότητα αδειοδοτήσεως, και αυτό έχει γίνει σκόπιμα από τις φατρίες - κλίκα πολιτικοοικονομικής διαπλοκής οι οποίοι διορίζουν τους δικούς τους ανθρώπους στην ''ανεξάρτητη'' αρχή.

Προφανώς πρωτοστατήσαμε στον χώρο των ερτζιανών την δεκαετία του 70  ώστε να φτιάξουμε πολυεκατομμυριούχους και με σειρά αντισυνταγματικών μέσων τους διαπλεκόμενους, διότι, εμείς δεν είχαμε ζωή στη χώρα μας ούτε και δικαιώματα ! 

Κρατικές Δολοφονίες

Από 13 ετών που εργαζόμουν σε ένα εργοστάσιο στο Ελληνικό και παράλληλα σπουδάζοντας είχα μόνο ένα σκοπό στη ζωή μου και αυτός ήταν ο σταθμός μου. Σε μια τεταρτοτριτοκοσμική χώρα διαπλοκής και σκανδάλων,  όπως είδατε στο βίντεο, συστηματικών διώξεων - κατασχέσεων επί δεκαετίες, αντί αδειδοτήσεων και με τα συγκεκριμένα κόμματα - πολιτικούς δεν μπορείς να έχεις στόχους και σκοπούς, άρα έμμεσα και αργά σε δολοφονούν με συνεργούς την φερόμενη ''δικαιοσύνη'' - δικαστικούς της χώρας μας.

Εξ΄αυτού του γεγονότος είναι αυταπόδεικτο ότι, τόσο οι γνωστές οικογένειες διαπλοκής, όσο και σειρά έτερων της κλίκας ΕΙΙΡΑ και τα τσιράκια τους, καθώς επίσης και σειρά πολιτικών και των διορισμένων τους σε ''ανεξάρτητες'' αρχές είναι αγνώμονες και ανθέλληνες.


ΥΓ: Αχαρακτήριστοι νεοέλληνες , και ειδικότερα ιδιοκτήτες ΜΜΕ που έχετε μπάσει στη Βουλή και σε πολιτικά κόμματα κάθε επιτήδειο , ποιός είχε πρωτοστατήσει για ιδιωτικά μέσα από δαύτους ? Υπάρχει έστω ένας ; 

Στο βίντεο παρακάμφθηκε το σκάνδαλο 500.000.000 εκατομμυρίων Καμμένου - Τσίπρα - ΝΔ για τα σαπάκια αεροσκάφη την περίοδο των capital controls. Την περίοδο που υπέφεραν εκατομμύρια λαού οι πολιτικοί είχαν τα δικά τους σχέδια μισού δις για τα σαπάκια 50 ετών, το οποίο παρεμπιπτόντως αγνοείται , αντί αγοράς νέων αεροσκαφών, είτε της προσφοράς που είχε γίνει για ΔΩΡΕΑΝ αεροσκάφη ! Επίσης, παρακάμφθηκε το δημοψήφισμα του 60% το οποίο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ κατέλυσαν, άρα ανύπαρκτη δημοκρατία στο Ελληνιστάν.

* Κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότεροι/ες θα απαξιώνουν απόλυτα όσα διαμορφώσαν με το ''Σύνταγμα κουρελού''. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι αποτελούν πλέον μια ισχνή μειοψηφία , διότι, εκλέγονται συνολικά από το 20% του Ελληνικού λαού και κυβερνά το 11.5%. Στη χώρα του ''το θέμα είναι να τρουπώσεις'' μέσα σε πέντε δεκαετίες εξανέμισαν όσα είχαν εδραιώσει οι Έλληνες επί εκατονταετίες. 

* Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, ''τρουπώσε'' το 20% και με τα ειδικά προνόμια, τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, καθώς επίσης, την μιντιακή  διαπλοκή μέσα σε λίγες δεκαετίες, αντί για την Δημοκρατία των Ελλήνων καθιέρωσαν την κομματοκρατία και το πελατειακό σύστημα, όμως, η πλειοψηφία του λαού είναι το υπόλοιπο 80%. Θα μένει αδρανοποιημένο εσαεί ? Τι σκ@τά έχουν τα κινητά, τα laptop, τα pc , τα facebook και τα youtube ;Τα δικά μας τα έκλεισαν και έτσι θα καταντήσετε όλοι στο τέλος με δαύτους αν δεν κάνετε ενέργειες ως Έλληνες μαζικά. Αντί για ''φιγούρες'' ανταποδώστε.

Βλέπετε τo κανάλι του glyfadaweb στο youtube, υπάρχει, το facebook glyfadaweb υπάρχει ; Ο Γλυφάδα FM υπάρχει ;Ποιοι ''δημοκράτες'' - ''προοδευτικοί'' και ''πατριώτες'' τα έκλεισαν και γιατί ; Γνωρίζετε ;Οι αναρτήσεις του site μπαίνουν σε μηχανές αναζήτησης ;Τόση ‘’δημοκρατία‘’ από τους σιωνιστές και τους ανθέλληνες της παγκοσμιοποιημένης παράγκας και της σάπιας κοινωνίας οι οποίοι μανιωδώς φιμώνουν την αλήθεια ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 50 χρόνια σκάνδαλα (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">