ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

720 βουλευτές για 450 εκατομμύρια και 300 για τα 10 εκ. νεοελλήνων !


720 βουλευτές για τα 450 εκατομμύρια πολιτών της ευρωπαϊκής ένωσης και 300 για τα δέκα εκατομμύρια νεοελλήνων. 

Είναι σαφές ότι, στην άμεση δημοκρατία δεν χωρούν 300 βουλευτές στη χώρα μας. Ακόμα και οι 151 που αναφέρουν από το ddgreece.wordpress.com για εμάς είναι πολλοί σε σχέση με όσα ισχύουν στην ευρωβουλή, η οποία παρεμπιπτόντως νομοθετεί για 450 εκατομμύρια πολιτών της Ε.Ε. με 720 βουλευτές.

Αν και ομολογουμένως εχθές στην ανάρτησή μου πήρα θέση υπέρ της εθνοσυνέλευσης την 1η Σεπτεβρίου για ''άμεση δημοκρατία'' θεωρώ ότι έχω βασικούς λόγους να επιφυλάσσομαι.

Δεδομένου ότι διάβασα το ''Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας'', όπως το οραματίζεται ο Βιτάλης και οι συν αυτόν στο ddgreece , όπως παράλληλα έχω διαβάσει όσα έχουν περάσει μέχρι σήμερα το σύνολο των αστικών πολιτικών κομμάτων υπηρέτησης μιας χούφτας οικονομικών ολιγαρχών και διαπλεκόμενων, διαπίστωσα ότι για τα Ραδιοτηλεοπτικά μέσα υφίσταται γενικευμένη ασάφεια.

Προφανώς είτε σκόπιμα , είτε από έλλειψη γνώσεων, αναφορικά με την σύσταση και λειτουργία των μέσων στη χώρα μας και το ddgreece παραμένει εναρμονισμένο με όσα εδραίωσαν τα διαπλεκόμενα σε συνάρτηση με τα αστικά πολιτικά κόμματα, άρα ουδεμία απόκλιση με όσα ισχύουν επί δεκαετίες πολιτικοικονομικής διαπλοκής στη χώρα μας με την εν λόγω ''άμεση δημοκρατία''.

Ειδικότερα: Και από το ddgreece , αντί για πλήρη - καθολική διαφοροποίηση όσων εδραιώθηκαν επί αστικών πολιτικών κομμάτων δέχονται το Ε.Σ.Ρ. 

Δείτε τι αναφέρουν:

Πληροφορική – Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Άρθρο 67.

5. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, υπόκειται στην ευθύνη της Εξουσίας των Πολιτών και σε αυτό προΐσταται ο Εκπρόσωπος του Λαού.

Ο κ. Βιτάλης και οι συν αυτόν συντάσσοντας το εν λόγω ''Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας'' αγνοούσαν, πρώτον, ότι συνολικά οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες έλαβαν ''άδειες'' απ΄ευθείας από τους υπουργούς των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , και δεύτερον, αγνοούσαν ότι επί δεκαετίες στο Ε.Σ.Ρ διορίζονται από τις γνωστές οικογένειες πολιτικοοικονομικής διαπλοκής ;

Εμείς δεν αναγνωρίζουμε και δεν δεχόμαστε καμία ''ανεξάρτητη'' αρχή αυτής της χώρας , δεδομένου ότι διαθέτουμε τα πειστήρια - αποδεικτικά στοιχεία - πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και διορισμένων από τις γνωστές οικογένειες.

Είμαστε οι πολίτες που πρωτοστατήσαμε σε τούτη τη χώρα για ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις , οι πρωτεργάτες του χώρου που καταθέσαμε πλήρεις φακέλλους αδειοδοτήσεως και ουδέποτε λάβαμε άδειες , οι διωκόμενοι επί δεκαετίες διακυβέρνησης ΝΔ & ΠΑΣΟΚ και των διορισμένων υπαλλήλων και φίλων από τις γνωστές οικογένειες στο Ε.Σ.Ρ , την Ε.Ε.Τ.Τ ,  κ.α. φερόμενες ''ανεξάρτητες'' αρχές.

Δεν μπορεί να προκύψει ένας καλύτερος κόσμος με άμεση δημοκρατία, και κυρίως αταξική, όταν θα συνεχίζεται η  κοινωνική ανισότητα σύμφωνα με όσα εδραίωσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα στη χώρα μας. 

Καλούμε και αποστέλλουμε στο ddgreece να διαφοροποιήσουν το Άρθρο 67 και να επικεντρώσουν σε επιτροπή πολιτών από όλους τους κλάδους της χώρας μας αρμόδια για την αδειοδότηση των μέσων, είτε έντυπων είτε ηλεκτρονικών. 

Η κοινωνία των πολιτών αποφασίζει επί παντός επιστητού στην άμεση δημοκρατία, αντί ''ανεξάρτητων'' αρχών, διαπλεκόμενων πολιτικών, και των πάσης φύσεως συμφερόντων.

Γλυφάδα Αύγουστος 2024

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Συνεχίζουμε να τασσόμαστε υπέρ κάθε προσπάθειας για την άμεση δημοκρατία, όμως, για την πραγματικά άμεση δημοκρατία και επ' ουδενί για σχέδια όπως τα οραματίζεται μια μερίδα πολιτών της χώρας μας.

Επισημάνσεις: To 2005 δεχτήκαμε για πολλοστή φορά καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του Ρ/Σ Γλυφάδα FM, ( από την συντεχνία που διορίζει τα μέλη στις ''ανεξάρτητες'' αρχές ), ενώ είχε προηγηθεί επικοινωνία μου με τον τέως ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο ο οποίος καλούσε τον αρμόδιο υπουργό να μεριμνήσει για την αδειοδότηση μας.

Έκτοτε σε πληθώρα αιτήσεων μου προς το Ε.Σ.Ρ , και ενώ παραχωρούσε δεκάδες βεβαιώσεις λειτουργίας σε διαπλεκόμενα ,  μου παρέδιδε επί σειρά ετών την ίδια κοινότυπη απάντηση. Να αναμένω την προκήρυξη για αδειοδοτήσεις ! Είναι γνωστό ότι ουδέποτε έγινε από το 2005 έως και σήμερα προκύρηξη για αδειοδοτήσεις στην Ραδιοφωνία. Καθίσταται σαφές ποιοι διορίζονται στο Ε.Σ.Ρ καθώς και από ποιούς ;

Τονίζω ότι όσες φορές αιτήθηκα για δικαστική χρήση στην σημερινή ''προεδρία της δημοκρατίας'' τα αντίγραφα της επικοινωνίας μου με τον τέως ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο από το αρχείο του Προεδρικού Μεγάρου, ( τρείς επιστολές που μου είχε αποστείλει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπειτα από τρείς πρωτοκολλημένες αιτήσεις μου),  δεν μου τα παρείχαν. 

Ενδεχομένως εσείς μπορεί να γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τι εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος κρατικός μηχανισμός , από τα ''πάνω'' έως και τις ''ανεξάρτητες'' αρχές, ενώ εμείς, σύμφωνα με όσα διαβάσατε έχουμε ''πλήρη άγνοια''. Παράλληλα ''πλήρη άγνοια'' έχουν και σειρά εφοπλιστές, όπως και αναρίθμητοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ακολούθησαν την νόμιμη οδό, αιτήσεων, φακέλλων, παραβόλων και λοιπών διαόλων, αντί όσων άφησαν πίσω τους κληρονομιά οι Τούρκοι, ενώ ουδέποτε έτυχαν της προνομιακής θέσεως των διαπλεκόμενων ομίλων και κομματικών φίλων, των παρατρεχάμενων, των κολάκων και βρυκολάκων ! 

Παρεμπιπτόντως, το σύνολο διαπλεκόμενων ΜΜΕ δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για την 1η Σεπτεμβρίου. 

Το συγκεκριμένο ερώτημα καλείται να το απαντήσει κάθε ένας/μια από εσάς με απόλυτη ειλικρίνεια αρχικά στο άτομό του.

Τα συμφέροντα που έχουν στήσει την παράγκα της κοινοβουλευτικής ............. , όπως και τα παπαγαλάκια τους, απορρίπτουν συνολικά την άμεση δημοκρατία και όσους την προωθούν στη χώρα μας, άρα, τι θέση έχουν για όσους την πρεσβεύουν ;Όσοι κατατάσσουν την δημιουργία των Ελλήνων στο περιθώριο, καθώς επίσης, όσους πρεσβεύουν οτιδήποτε αμιγώς συνέχεια των Ελλήνων, τι θέση έχουν στην Άμεση Δημοκρατία,αν και όποτε προκύψει ;Την ίδια θέση που έχουν και σήμερα ? Εννοώ όσα ακολούθησε και το ''πρώτη φορά αριστερά'' ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζοντας πρώτες θέσεις, παράλληλα της ΝΔ στα τηλεοπτικά πάνελ και παράθυρα μιας χούφτας οικογενειών ; 

* Όσοι/ες ενδεχομένως μπορεί να ενοχληθείτε από τον όρο παράγκα καλείστε να μας αναφέρετε, γιατί δεν συμμετάσχει στις εκλογές η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού , καθώς και γιατί προκύπτουν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες πλέον μειοψηφικές κυβερνήσεις, κόμματα , δήμαρχοι κ.α. ;Ποιούς βλέπετε να εξυπηρετεί η κοινωνική αποστροφή, η απαξία, η πόλωση και η διαρκής αποχή της πλειοψηφίας ;Ποιοι άλλοι αποκομίζουν σήμερα στη χώρα μας τα οφέλη πλήν της μειοψηφίας ;Προκύπτει άμεση δημοκρατία και ισοπολιτεία με συνέχιση του ιδίου κατεστημένου ;









  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 720 βουλευτές για 450 εκατομμύρια και 300 για τα 10 εκ. νεοελλήνων ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">