ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Μπράβο


Μπράβο. Θερμά συγχαρητήρια στο τοπικό πολιτικό προσωπικό του κομματικού σωλήνα της ΝΔ.

Στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας επί μια δεκαετία, 2014 - 2024, ζουν με το δημοτικό χρήμα όλες οι φάρες της οικουμένης, παράλληλα ενός ''στόλου'' στελεχών και ημετέρων της ΝΔ, ενώ παραμένει μέχρι σήμερα καταλυμένη η εντολή χιλιάδων δημοτών.

Το δημόσιο ερώτημα το οποίο προκύπτει: Άτομα όπως το εικονιζόμενο μπορεί να διαθέτουν συνείδηση ; 

Είναι γνωστό επί εκατονταετίες ότι , όσοι σχεδιάζουν ληστρική επιδρομή - ληστοσυμμορίτες - ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το χρήμα και επ΄ουδενί διαθέτουν συνείδηση.

Σημείωση: Όλες οι φάρες της οικουμένης ξάπλα στο γκαζόν της πλατείας Αγίου Τρύφωνα χρησιμοποιούνται για του λόγου το αληθές όσων ισχύουν επί μια δεκαετία.


Ασφαλώς μια αντιστοιχία υφίσταται σχεδόν στο σύνολο των στελεχών αστικών πολιτικών κομμάτων. 

Ενδεικτικά: Εκλεκτοί μας συμπολίτες - φερόμενοι αριστεροί - οι οποίοι επί μια δεκαετία παριστάνουν τους ανήξερους και αδαείς για την προβοκάτσια στην οποία συμμετείχαν ,  ακολουθούν , άλλοι γιδοβοσκούς της Κρήτης, άλλοι κάθε ''περίεργο'' άτομο εκτός πόλης , και κατά τα λοιπά συμμετέχουν σε τοπικές παρατάξεις με στόχο μερίδιο από τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας !

Σήμερα το λένε ''παγκοσμιοποίηση'' , όμως , το θέμα είναι ότι στην παγκοσμιοποίηση τον πρώτο ρόλο τον έχουν οι σιωνιστές Εβραίοι. 

Αυτά τα ελάχιστα για τους ''σημαντικούς πατριώτες συμπολίτες'' μας, οι οποίοι/ες παριστάνους τους δημοκράτες, τους νεοφιλελεύθερους, τους προοδευτικούς, τους φιλόζωους , κ.α., όμως, αυταπόδεικτα υπηρετούν το εφοπλιστικό λόμπι, την διαπλοκή των ολιγαρχών και ασφαλώς δεν διαθέτουν συνείδηση.

Ο αυτόχθονας

ΥΓ: Είναι γνωστό επί δεκαετίες ότι δεν είμαστε ρατσιστές , όμως, χρησιμοποιούμε για πολλοστή φορά τα ισχύοντα σε επίπεδο Ο.Τ.Α ώστε να καταστεί σαφές ότι πολιτεύονται άτομα χωρίς ίχνος συνειδήσεως. Τελικά μήπως ισχύει με το σύνολο των δεξιών, η αποτελεί την γενική παθογένεια της φάρας των νεοελλήνων ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Μπράβο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">