ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φωτιά στην Γλυφάδα

 


Εμπρησμός στην Γλυφάδα, και ειδικότερα στην περιοχή της Τερψιθέας.

Το μέτωπο - εστία - είναι στην περιοχή του γηπέδου της Τερψιθέας. Η πυρκαγιά ξέσπασε στη συμβολή των οδών Αγίου Νεκταρίου και Τενέδου, ενώ καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Στην κατάσβεση επιχειρούν δυο ελικόπτερα καθώς και επίγειες δυνάμεις.


Ευτυχώς η επέμβαση ήταν άμεση και η φωτιά δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις. 

Ενδεχομένως μπορεί να ήταν και άσκηση ''ετοιμότητας'' η ''σκοπιμοτήτων'' , δίοτι , κατά ''περίεργο τρόπο'' η φωτιά συνέπεσε ακριβός με τα δελτία ειδήσεων της διαπλοκής !

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν με υποψίες ότι έβαλαν τη φωτιά  στην Τερψιθέα. Ανήλικοι είναι κατά πληροφορίες οι δύο που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου για τη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ, περίπου στις 20:00, στην περιοχή της Τερψιθέας στην Άνω ΓλυφάδαΟι δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 ετών, οι οποίοι κατά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι μαθητές γυμνασίου , οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όπου έδωσαν κατάθεση.


Σημείωση: Για πολλοστή φορά , ως κάτοικοι της περιοχής , διαπιστώσαμε ότι από την εποχή διοικήσεως της ΝΔ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας - 2014 - στη πόλη μας δεν υφίσταται ίχνος τοπικής συνοχής. 

Η πιο διαλυμένη κοινωνία ξενόφερτων της επικράτειας καθώς και μειοψηφικό μονοπώλιο της ΝΔ. Από το 2014 υφίσταται ένας στόλος ημετέρων και τσιρακίων του ''δοξάστε με'', ενώ σε κάθε γειτονία δεσπόζει πλέον ο δικός τους άνθρωπος - χαφιές, παράλληλα με τις τοπικές '' γαλάζιες'' παράγκες.

Βλέπε - δεξιά - αριστερά - τα πεπραγμένα των κατοίκων, απόρροια των ''πολιτικών'' ( προβοκάτσιας ) της Νέας Δημοκρατίας και του ''δοξάστε με'' μειοψηφικού δημάρχου. Ακόμα και στην τελευταία πόλη της χώρας μας δεν υφίστανται όσα ισχύουν στην Γλυφάδα.

ΥΓ: Όλους τους κάφρους σε τοπικό επίπεδο σε απόσταση ''500'' τουλάχιστον μέτρων. Όλοι αυτοί/ες - σύμφωνα των πεπραγμένων τους - δεν είναι Γλυφαδιώτες/ισσες. Αποτελούν την διαμόρφωση διάλυσης της τοπικής κοινωνίας του αρχι......... ''γαλάζιου'' δημάρχου.

* Εκτός των καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων επί δεκαετίες από τους μπροστινούς της διαπλοκής, παράλληλα, εκτός της παραβίασης του λογαριασμού μας και το κλείσιμο των σόσιαλ επί διακυβέρνησης ΝΔ, επίσης εκτός της κατάλυσης εντολής χιλιάδων δημοτών, οι ''δημοκράτες'' σιωνιστές και οι μπροστινοί τους επινόησαν και το σύστημα της απόλυτης φίμωσης. 

Δηλαδή αφαιρέθηκαν από τις μηχανές αναζήτησης τα περισσότερα απ' όσα αναρτήσαμε. Καταχραστές κακούργοι και κάπηλοι. Με δαύτους η αλήθεια, καθώς και η δικαιοσύνη αποτελούν σχήματα λόγου χωρίς υπόσταση. Άλλο λάθος, διότι λάθη κάνουμε όλοι και εντελώς διαφορετικό η σκοπιμότητα με δόλο. Ποιοι συνέστησαν παράγκα και μονοπώλιο ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φωτιά στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">