ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπουργείο Ψηφιακής Μπανανίας με κυβέρνηση ΝΔ


Υπουργείο Ψηφιακής μπανανίας με κυβέρνηση ΝΔ.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός που επικαλείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη προφανώς είναι κομμένος και ραμμένος ώστε να εξυπηρετεί μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής.

Χωρίς πολλά λόγια δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την Ινδία και αναλογιστείτε , σύμφωνα με όσα γνωρίζετε να ισχύουν στη δική μας χώρα ποιοι κυβερνούν;

Δείτε τι σημαίνει πραγματικός ψηφιακός μετασχηματισμός 


Σημείωση: Τώρα γνωρίζεις τι σημαίνει μπανανία χώρα.

Οι προτάσεις μου οι οποίες έγιναν δημόσια , καθώς και στους αρμοδίους της μπανανίας χώρας μας έγιναν νομοθετικό πλαίσιο στις Η.Π.Α το 2000. Είδατε στο βίντεο τι ισχύει ακόμα και στην Ινδία από το 2019. Αναλογιστείτε πόσο σάπια είναι η νεοελληνική κοινωνία το 2024

Γνωρίζετε όσα ισχύουν, ειδικά στο Ν.Αττικής, με μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής με σειρά αντισυνταγματικά μέσα, γνωρίζετε τα τσιράκια τους, γνωρίζετε και τους μπροστινούς αχυρανθρώπους τους, και κυρίως γνωρίζετε την νοοτροπία της σάπιας νεοελληνικής κοινωνίας, διότι, ακόμα και το 2024 τα κόμματα εξουσίας, και ειδικότερα η κυβέρνηση υπηρετεί τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ. Αυταπόδεικτα δεν υπηρετεί την κοινωνία. 

Εχουν καταλύσει τα πάντα όλα με δική τους παρέμβαση, διότι, διαβάζουν και οι εκτός χώρας, άρα , όσα αναφέρουμε δεν υπάρχουν σε μηχανές αναζήτησης και υπάρχει η ''τέλεια'' κυβέρνηση ! 

Η 107 θέση της χώρας μας επί διακυβέρνησης ΝΔ τα λέει όλα. Έτσι υπάρχει το υπερχρεωμένο αστικό πολιτικό κόμμα. Η Αλήθεια δεν αμφισβητείται, επίσης, όσα αποτελούν σκανδαλώδη παραγόμενα της κομματοκρατίας, άρα, αντί πολιτικού και κοινωνικού πολιτισμού η εύκολη λύση. Δίωξεις, Κατασχέσεις, Καταλύσεις, Υπονομεύσεις, Παραβιάσεις, Διαπλοκή, Δολοπλοκίες, Αδιαφάνεια, και τελικά μονοπώλιο των επιτηδείων.

Δοξάστε τους. Δοξάστε την νεοελληνική και την ''γαλάζια'' παράγκα του τόπου μας. 

Σε μια σειρά χωρών που εφαρμόζουν τις ορθές πολιτικές για τις κοινωνίες τους, αντί για τα αίσχη που βιώσαμε και βιώνουμε στη δική μας χώρα επί δεκαετίες, μήπως είναι κομμουνιστές, η μήπως είναι μπροστινοί - αχυράνθρωποι μιας χούφτας οικογενειών διαπλοκής ? 

Από την δεκαετία του 70 επιχειρήσαμε να στήσουμε ένα κόκκο τοπικής συνοχής και άμεσης δημοκρατίας, ενώ γνωρίζετε τι ακολουθούσαν οι φερόμενοι ''δημοκράτες'' καθώς και τι ισχύει μέχρι και σήμερα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις έπειτα από πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως. 

2014 - 2024, μια δεκαετία τοπικής προβοκάτσιας και κατάλυσης της εντολής χιλιάδων δημοτών για το όφελος λαμογίων και της Διαπλοκής.

Δείτε τι ισχύει επί δεκαετίες διαχειρίσεως ΝΔ:

1ον) Δίωξαν και κατέσχεσαν επανειλλημένα τον τοπικό Ρ/Σ Γλυφάδα FM αντί αδειοδοτήσεως.
2ον) Παραβίασαν τον ασφαλισμένο κωδικό μας και έκλεισαν όλα τα σόσιαλ του Γλυφάδα Web. 
3ον) Κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων για δημοτικό κανάλι στον Δήμο Γλυφάδας ώστε να τσεπώνουν και να κατευθύνουν οι ίδιοι, οι ημετέροι τους και τα διαπλεκόμενα.
4ον) Χιλιάδες αναρτήσεις του glyfadaweb.gr, στις οποίες αναφέραμε όσα ίσχυσαν κατά των σύννομων ενεργειών μας, κατά του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού  καθώς και της εντολής μας δεν εμφανίζονται πλέον στις μηχανές αναζήτησης ώστε να μην βλέπουν ποια είναι η πραγματικότητα του τόπου μας.

Αυτοί δεν είναι Γλυφαδιώτες, είναι Προδότες. Ακόμα και ο Μητσοτάκης αποκήρυξε το ότι γεννήθηκε στην Γλυφάδα, αποκλειστικά για το όφελος του ιδίου, της ΝΔ και κυρίως της Διαπλοκής.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αν υπάρχει έστω ένας να πιστοποιήσει ότι όσα προαναφέρονται δεν αποτελούν την απόλυτη αλήθεια, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπουργείο Ψηφιακής Μπανανίας με κυβέρνηση ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">