ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκοτείνιασε η Γλυφάδα από την φωτιά στον Βαρνάβα ( video)


Ζοφερή είναι η εικόνα στο λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς ο καπνός από την φωτιά στον Βαρνάβα έχει καλύψει σαν πέπλο τον ουρανό της πρωτεύουσας σε πολλά σημεία.

Σκοτείνιασε η Γλυφάδα από την φωτιά στον Βαρνάβα


Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για τις δεκάδες από εσάς που καθημερινά επικοινωνείται με το email μας σας γνωστοποιούμε ότι: Δεν αναρτούμε πλέον τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις σας, διότι, ήδη πέρασε μια δεκαετία, έπειτα από την προβοκάτσια του 2014, ενώ η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας , καθώς επίσης, το στέλεχος του κομματικού σωλήνα της ΝΔ συνεχίζουν συστηματικά να υπονομεύουν τον Δήμο, την διαφάνεια, την ισοπολιτεία, την αναλογικότητα και εν γένει όσα ακόμα και προσχηματικά για τους τύπους ακολουθούσαν όλες οι δημοτικές αρχές μέχρι το 2014. 

Ακόμα και η απόρριψή τους από την πλειοψηφία των δημοτών στις δημοτικές εκλογές του 2023 δεν αποτέλεσε σημείο αναφοράς για επαναξιολόγηση και αυτοκριτική των επιλογών και πρακτικών τους, άρα, προφανώς ουδέποτε είχαν καλούς σκοπούς για τα κοινά του τόπου μας.

Είναι σαφές ότι είναι ''μπροστινοί αχυράνθρωποι'' των ολιγαρχών της διαπλοκής, όπως και οτιδήποτε άλλο στην περιοχή μας ( βλέπε Ελληνικό ). 

Εκτός από τις λίστες Πέτσα, τις φοροαπαλλαγές και τα εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μια χούφτα οικογένειες, επί διακυβέρνησης ΝΔ διευρύνθηκε και η διαπλοκή τους με σειρά αντισυνταγματικά μέσα της αυτής και άλλης μορφής, ενώ η ''Δικαιοσύνη'' στη χώρα μας αποτελεί συνέχεια του υπερχρεωμένου κυβερνώντος κόμματος. Ένός κόμματος το οποίο δεν μπορεί να αποπληρώσει ούτε το κομματικό του χρέος, όμως, διακαώς αναζητά την ασυλία και την εξουσία !

Σημείωση: Δεδομένου ότι κάθε φορά υπάρχει και κάποιος αναγνώστης/ια που δεν γνωρίζει το ιστορικό αναφέρουμε. Το 2014 το στέλεχος του κομματικού σωλήνα της ΝΔ και δήμαρχος επί δεκαετία στον  Ο.Τ.Α Γλυφάδας, παράλληλα με στελέχη έτερων παρατάξεων κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών. Σήμερα οι δημότες/ισσες γνωρίζουν τα αίτια, τους υπαίτιους και τους λόγους της προβοκάτσιας. 

Ο Ο.Τ.Α Γλυφάδας μονοπώλιο της ΝΔ με μειοψηφική διοίκηση και παρατάξεις οι οποίες δεν έλαβαν συνολικά εντολή από το 50+ % της τοπικής μας κοινωνίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκοτείνιασε η Γλυφάδα από την φωτιά στον Βαρνάβα ( video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">