ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης λόγω σιωνιστικής νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης


Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα από έτερη 14χρονη μιας ομάδας συνομηλίκων της. Ήρθαν από την περιοχή της Βούλας κ.α. περιοχές στη Γλυφάδα ώστε να λύσουν τις αντιζηλείες τους.

Σε βίντεο καταστήματος καταγράφηκε μια ομάδα κοριτσιών να πλησιάζει τη 14χρονη έξω από εμπορικά καταστήματα και μια 14χρονη να επιτίθεται με χτύπημα από πίσω στο κεφάλι του θύματος.

Έγινε μάζωξη 14χρονων για να δείρουν τη μαθήτρια ενώ τα ανήλικα παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό και η μόνη αντίδραση είναι να σηκώσουν τα κινητά για να καταγράψουν.


Σημείωση: Οι φερόμενοι ''ειδικοί'' δεν εξήγησαν τα αίτια αυτών των κρουσμάτων τα οποία αυξάνονται καθημερινά στη χώρα μας. 

Είναι σαφές ότι η σιωνιστική νεοφιλελελεύθερη παγκοσμιοποίηση διαμορφώνει ένα νέο μοντέλο νεοελληνικής κοινωνίας με ''ύψιστο πολιτισμό'' και ''ευγενή άμιλλα'' ταυτόσημο με το μοντέλο πολιτισμού των Ελλήνων.

Πλήρης καθολική διάλυση του ιστού της νεοελληνικής κοινωνίας και της οικογένειας επί διακυβερνήσεων των ακραίων στοιχείων που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούν το τρίπτυχο '' πατρίς,  θρησκεία, οικογένεια ''.

Πρόταση προς τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας: Ανοίξτε δημοτικό παλαιστήριο - παλαίστρα - ώστε να λύνουν κάθε σαββατοκύριακο τις διαφορές τους πάσης φύσεως άτομα. Ομολογουμένως θα υπάρχει διαιτητής , αθλητίατρος , πρώτες βοήθειες καθώς και φύλαξη.

Οι διαμορφωτές παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τα αίτια ! 

Τι κοιτάζουν από τα κινητά της παγκοσμιοποιήσεως τα ανήλικα ? Ποιές είναι οι Ελληνικές δομές της Πολιτείας ;Τι αντιπαραθέτουν όσοι διαβιώνουν πλουσιοπάροχα επί δεκαετίες από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ;

Διαπλεκόμενα μιας χούφτας οικογενειών και ανασχόληση 24ώρες το 24ώρο με τους 500 μαϊντανούς και τις κυρά Κατίνες που εναλλάσσονται από κανάλι σε κανάλι λές και έχουμε καμία όρεξη καθημερινά να ''τρώμε στη μάπα'' τη μούρη τους και τα κουτσομπολιά τους ;

Ειδικότερα για το Ν.Αττικής των πέντε εκατομμυρίων κατοίκων ( 5.000.000 ) , 500 μούρες επί τρείς δεκαετίες καθημερινά στο σύνολο των media. Όσα ισχύουν σε τούτη την κοινωνία έχουν και την σφραγίδα τους, όμως , παριστάνουν ακόμα και σήμερα τις οσίες παρθένες !

Πότε ασχολήθηκαν με όσα ταλανίζουν την κοινωνία και με όσα διαμορφώνονται στην εποχή της σιωνιστικής νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης ? Πότε ασχολήθηκαν εκτενώς , εκτός της προσωπικής κονόμας τους, των Ευρωπαϊκών πακέτων - κονδυλίων, και λοιπών αρπαχτών με τα θέματα της νεολαίας του παρόντος ;

Να λένε ότι πέφτουν από τα σύννεφα είναι το λιγότερο υποκριτικό και ανέντιμο. 

Η αντιζηλεία αποτελεί διαχρονικό κουσούρι της φάρας των νεοελλήνων. Στην εποχή της ρήξης σε επίπεδο οικογενειών λόγω έλλειψης χρόνου και διαφοροποιήσεως κουλτούρας λόγω του διεθνούς επηρρεασμού  ένα τμήμα της κοινωνίας θα επικροτεί αυτά τα κρούσματα. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Πολιτισμό των Ελλήνων.

Επισήμανση: Τις δεκαετίες του 70 & 80 η Γλυφάδα αποτελούσε κυριολεκτικά παλαίστρα με άγριες συμπλοκές μεταξύ Αμερικανών - αλλοδαπών και ντόπιων, κυρίως υπο την επήρρεια μέθης και αντιζηλείας για τα μάτια μιας .........$. 

Για όσους είναι από την Γλυφάδα οι συμπλοκές του παρόντος δεν αποτελούν ένα νέο φαινόμενο, άρα , η έκπληξή τους αποτελεί καθαρή υποκρισία. Εμείς γνωρίζαμε τι θα διαμορφωθεί στον μέλλοντα χρόνο με σιωνιστική νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και άλλωστε έπαιζαν τοπικά μέχρι το φασιστικό κλείσιμο του τοπικού Ρ/Σ απο την κλίκα διαπλεκόμενων.  Το θέμα είναι ότι εκείνη την εποχή ( δεκαετίες 60,70,80) η Γλυφάδα δεν γέμιζε με χιλιάδες ανήλικα. Η πλειοψηφία ήταν ενήλικα άτομα.

Κάναλα και ξενόφερτοι/ες με άποψη για όσα δεν έχουν ζήσει !

Πόσο γελοίο θεωρείτε ως φαινόμενο να έχουν κάθε τρείς και λίγο προσκεκλημένους και συμμετέχοντες στα κάναλα άτομα τα οποία δεν είναι από την Γλυφάδα , δεν είναι από την Αττική, όμως, έχουν άποψη χωρίς να έχουν ζήσει επί δεκαετίες στην περιοχή μας. 

ΥΓ: Με συντριβάνια , μπετόν αρμέ , δόμηση νέων κτηρίων και σχολείων, παιδικές χαρές - χημικούς ψευτοτάπητες μίζες και προμήθειες αλλάζουν οι παθογένειες ;

* Πότε θυμάσαι προσωπικά να έχουν ασχοληθεί οι πολιτικοί,  τα τσιράκια τους - παπαγαλάκια τους, και οι ιδιοκτήτες των αντισυνταγματικών μέσων με όσα διαμόρφωσαν σε βάρος της κοινωνίας οι ίδιοι/ες ;Επί δεκαετίες έχει υπάρξει έστω μια (1) φορά ;

* Ποιοι λανσάρουν από αθηναϊκά κανάλια ως τραγουδιστές και ράπερ κακοποιούς και άτομα τα οποία διέπονται απο μισανθρωπισμό ;Το αντίστοιχο και απο τα σιωνιστικά σόσιαλ. Ασφαλώς δεν μπορούν να γίνουν  καλύτεροι/ες και η ευκολότερη και προσφιλή τους μέθοδος είναι οι ακραίες ενέργειες πάσης φύσεως, διότι, οι ακραίοι χαρακτήρες χτυπούν και ''χωρίς χέρια - πόδια''.

Τα πάντα όλα λαθεμένες πολιτικές
Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης λόγω σιωνιστικής νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">