ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξυλοδαρμός 14χρονης: Εισαγγελική έρευνα για απειλητικές αναρτήσεις


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αυτεπαγγέλτως ξεκινήσει έρευνα για την ταυτοποίηση των προσώπων

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν αναρτήσεις στο TikTok με απειλητικές αναφορές στο σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα από συνομήλικες της, που είδε το φως πριν από λίγες ημέρες.

Η εισαγγελία πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας την οποία θα διενεργήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της διάπραξης αδικημάτων σε βαθμό πλημμελήματος, μεταξύ των οποίων:

- Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια,

- Παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Στο πλαίσιο της έρευνας, μεταξύ άλλων, θα αναζητηθούν και οι κάτοχοι των λογαριασμών στους οποίους έγιναν οι επίμαχες αναρτήσεις .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αυτεπαγγέλτως ξεκινήσει έρευνα για την ταυτοποίηση των προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό, καθώς και για την αποκάλυψη των στοιχείων των διαχειριστών των προφίλ που σχετίζονται με τις αναρτήσεις.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:H παρέμβαση της εισαγγελίας και του εισαγγελέα αυτεπαγγέλτως για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού 14χρονης στη Γλυφάδα είναι δεδομένη, όμως, για την κατάλυση της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων από την διοικούσα παράταξη της νέας δημοκρατίας με απώτερο στόχο τους την φυσική μας εξόντωση κουκούλωμα και συγκάλυψη ευθυνών πολιτικών προσώπων έπειτα από την προσφυγή μας.

Είναι σαφές ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν αποτελεί το θεμέλιο της πολιτείας μας για το δίκαιο του πολίτη και την προάσπιση των θεμελιωδών συνταγματικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. 

Η ''γαλάζια'' δικαιοσύνη στη χώρα μας αποτελεί κρατικό παράγοντα κουκουλώματος όσων παραβατικών και καταχρηστικών ενεργειών διαπράττονται από πολιτικούς.

Επί μια δεκαετία διαβιούν από το δημοτικό χρήμα στελέχη της ΝΔ τα οποία εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα καπηλευόμενοι την εντολή χιλιάδων δημοτών.  Παράλληλα νέμονται τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου των Γλυφαδιωτών χωρίς διαφάνεια και με σωρεία απ' ευθείας αναθέσεις σε πληθώρα ''γαλάζιων'' ημετέρων τους. Το αντίστοιχο με σειρά καταχρηστικών συμβάσεων και αργομισθιών σε ημετέρους της νέας δημοκρατίας.

Δικαιοσύνη των ΜΜΕ , των κυβερνώντων , του απυρόβλητου πολιτικών και σε καμία περίπτωση της προάσπισης του δικαίου. Τα στελέχη της ΝΔ μπορούν να καταλύουν την εντολή χιλιάδων δημοτών, να κάνουν αναρίθμητα ρουσφέτια και χαριστικές πράξεις σε αργόμισθους οννεδίτες και παράλληλα μπορούν να βλάπτουν την υγεία μας, να προσβάλλουν την ζωή μας όσο οι ίδιοι διαβιούν  πλουσιοπάροχα από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.

ΥΓ: H δικαιοσύνη της χώρας μας επί δεκαετίες δια των λειτουργών της δίωκε καταχρηστικά τον υποφαινόμενο ώστε να υπηρετείτε μια ολιγαρχία διαπλεκόμενων. Μέχρι πρόσφατα είχε συντάξει δεκάδες ψευδείς κατηγορίες σε βάρος μου υπερασπιζόμενη έναν κακοποιό και μπροστινό της ΝΔ ο οποίος δολοφονήθηκε από τον ανήλικο γιό του και έτσι κατέρρευσε το παρακράτος της ΝΔ που έχει απλώσει τα δίχτυα του και στην δικαιοσύνη. Ποιούς υπηρετούσαν όσοι/ες είχαν συντάξει τις δεκάδες ψευδείς κατηγορίες ? Την Δικαιοσύνη ;

* Δήμος Γλυφάδας:Δυστυχώς αρκετοί/ες εκ των συμπολιτών μας δεν γνωρίζουν τι σημαίνει δεξιοί κακοποιητές, διότι, η κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών επί μια δεκαετία από την παράταξη της ΝΔ είναι φασισμός. Αντί να υπηρετούν την τοπική κοινωνία και το κοινό καλό της πόλης μας υπηρετούν την τσέπη τους, τα ολιγαρχικά παραρτήματα εκτός Γλυφάδας και την πελατεία τους. Τον δημότη επί μια δεκαετία γνωρίζετε να τον υπηρετούν ? Την αναλογικότητα ? Τον πλουραλισμό - πολυφωνία ? Την ισοπολιτεία - ισονομία ? 

* Ακόμα και το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας αποδεικνύει ότι δεν διαχειρίζονται ορθά τα κοινά του Δήμου και εκλέγονται από την μειοψηφία των ''γαλάζιων'' ημετέρων τους. Η πλειοψηφία του Δήμου - δημοτών γιατί τους απέρριψε ? Είδατε κάπου έστω μια δήλωση του δημάρχου για την τεράστια αποχή της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας ?Την αποδοχή της κοινωνίας την κερδίζεις με ''γαλάζιες'' εργολαβίες και μπετόν αρμέ ? Η ύλη ευημερεί και οι δημότες χάνονται μαζί με τον τοπικό πολιτισμό. Η Γλυφάδα έχει γίνει άνδρο κακοποιήσεων σε αναρίθμητους τομείς.

# Κακοποίηση του Τοπικού Πολιτισμού και της κοινωνίας μας, καθώς και ημών των ιδίων αποτελεί το αυταπόδεικτο διώξεων - κατασχέσεων επί δεκαετίες στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Πόλης, αντί αδειοδοτήσεως  και αρωγής του Δήμου - Δημάρχων - διοικήσεων του Ο.Τ.Α Γλυφάδας έπειτα από τις σύννομες ενέργειές μας αιτήσεων και κατάθεση φακέλλου - παραβόλου στο αρμόδιο Υπουργείο. Άλλάζει ο κανόνας όταν ο θύτης κακοποιήσεων είναι η ίδια η Πολιτεία και οι πολιτικοί ? Υποκριτές !


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξυλοδαρμός 14χρονης: Εισαγγελική έρευνα για απειλητικές αναρτήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">