ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία


Δεν γνωρίζω ακόμα ποιοι κύκλοι βρίσκονται πίσω από την ''
εθνοσυνέλευση'' της 1ης Σεπτεμβρίου και που αποσκοπούσαν, όμως, όπως θα δείτε δεν πάτησαν το ποδάρι τους ούτε οι διοργανωτές !

Για ''100'' άτομα , ( 350 για την ακρίβεια ) , γέμισε το Σύνταγμα με ΜΑΤ και ειδικές δυνάμεις που φράζουν την είσοδο προς την Βουλή. Η ''δημοκρατία'' της μπανανίας του Κούλη είναι για πολλοστή φορά αυταπόδεικτη. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, ενώ χτύπησαν και δυο άτομα.

Σύνταγμα ζωντανά εθνοσυνέλευση 1ης Σεπτεμβρίου


Σημείωση: Όσοι διαβάσατε την ανάρτησή μου γνωρίζετε ότι γνώριζα εκ προοιμίου ότι δεν θα συμμετάσχει η κοινωνία. Γιατί ? Σήμερα γνωρίΖΩ καλύτερα από το σύνολο ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα μας. 

Έπειτα από πέντε δεκαετίες σκάνδαλα και κοινωνικοπολιτική διαπλοκή τα ξένα συμφέροντα , τα κόμματα της Βουλής και μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής πέτυχαν να αποσυντονίσουν - αποδιοργανώσουν και αποβλακώσουν τον Ελληνικό λαό.

# Ζήτω η τηλεοπτική ''δημοκρατία''
# Ζήτω η πολιτικοοικονομική διαπλοκή
# Ζήτω οι ''Φιλιππίνες'' της Ευρώπης
# Ζήτω ο νεοελληνικός ραγιαδισμός

Έπειτα από τέσσερα Μνημόνια και μια δεκαετία ''αποπληρωμής του χρέους'' , και ενώ κάθε χρόνο η κυβέρνηση ''αρμέγει'' τον Ελληνικό λαό τα 450 δισεκατομμύρια παραμένουν αμετάβλητα 450 δις χρέους.

ΥΓ: Επί σειρά ετών διαπιστώνω το σύνολο όσων ''τάσσονται δημόσια κατά της κυβέρνησης ΝΔ και λοιπών αστικών πολιτικών κομμάτων'' να κάνουν φιγούρες και κονόμα από τα σόσιαλ τα οποία διαθέτουν, αντί να οργανώσουν την κοινωνία, άρα και δαύτοι είναι μπροστινοί του σάπιου συστήματος.

* Όσοι δεν είναι μπροστινοί του σάπιου συστήματος έχουν υποστεί διώξεις - κατασχέσεις , παραβιάσεις κωδικών , κλείσιμο - ''αναστολή'' των σόσιαλ , καθώς και φίμωση των περισσοτέρων αναρτήσεων οι οποίες δεν μπαίνουν στις μηχανές αναζήτησης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">