ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Νεοδημοκρατική παραπληροφόρηση η κοπή των δέντρων στην πλατεία Καραϊσκάκη


Γλυφάδα: Νεοδημοκρατική παραπληροφόρηση αποτελεί η ανακοίνωση για την κοπή των δέντρων στην πλατεία Καραϊσκάκη

Τα λόγια είναι περιττά έπειτα από μια δεκαετία καταλυμένης εντολής χιλιάδων δημοτών από την ''γαλάζια'' παράταξη.

Δείτε το βίντεο για την αποκατάσταση της αλήθειας.


Σημείωση:Δεν είναι η πρώτη φορά, και ασφαλώς θεωρούμε ούτε και η τελευταία που καθαρά , είτε για λόγους ''δημοτικής φιγούρας'' , είτε από νεοδημοκρατική αμέλεια προκύπτει καταστροφή.

Άρρωστες λεύκες που έπρεπε να κοπούν για λόγους ασφαλείας , η απότιστα δέντρα επί μήνες χωρίς ανάληψη ευθύνης από τους αρμοδίους ;

Οι διοικούντες με σκοπιμότητα άφησαν απότιστα επί σειρά μηνών τα δέντρα της πλατείας ώστε να αρρωστήσουν και να έχουν δικαιολογία να τα κόψουν, επίσης , κατά την προσφιλή τους μέθοδο να κάνουν την φιγούρα αναμόρφωσης της πλατείας και παράλληλα νέα πίστωση για νέα δεντροφύτευση. 

Πλατεία Καραϊσκάκη:Δέντρα και φυτά απότιστα επί μήνες εν μέσω καύσωνα - Υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών για αμέλεια , καταλύσεις και δημοτικές σκοπιμότητες δεν υπήρξαν ποτέ επί μια δεκαετία.

Με το σύνολο των δέντρων και των φυτών περιμετρικά της πλατείας δεν υπήρχε ορατότητα από τους χιλιάδες περαστικούς ότι γίνετε αναμόρφωση εντός της πλατείας. 

Το συνεργείο πεζοδρόμησης έκοψε την παροχή νερού στα δέντρα

Κανείς από τους αρμοδίους δεν ανέφερε γιατί το συνεργείο το οποίο έκανε την πεζοδρόμηση έκοψε την παροχή νερού στα δέντρα και τα φυτά της πλατείας τα οποία παρέμεναν απότιστα επί μήνες, καθώς επίσης, γιατί δεν πέρασε ποτέ συνεργείο του Δήμου να τα ποτίσει επί σειρά μηνών ενώ οι αρμόδιοι γνώριζαν ότι το συνεργείο είχε κόψει την παροχή νερού στα δέντρα.

Αν όντως τα δέντρα ήταν ''άρρωστα'' και τα έκοψαν όπως επικαλούνται για λόγους ασφάλειας, προφανώς θα ήταν ''άρρωστα'' και πριν την περίφραξη της πλατείας για την ''αναμόρφωση'', άρα γιατί δεν τα έκοψαν πριν από μήνες για την ασφάλεια των δημοτών ? Περίμεναν επί μήνες να πέσουν και να σκοτώσουν τους δημότες , η αρρώστησαν επί μήνες εν μέσω καύσωνα απότιστα ;

Είναι σαφές έπειτα από την ανακοίνωση του Δήμου ότι υπάρχει ασάφεια. Κάποιοι αδιαφόρησαν επί σειρά μηνών για το πράσινο της πλατείας. Απλά δεν τους ενδιαφέρει οτιδήποτε υλοποιήθηκε στον παρελθόντα χρόνο και επιδιώκουν να τα ''εξαφανίσουν'' όλα, όμως, ούτε αυτές οι πολιτικές τους φέρνουν ψήφους.

ΥΓ: Αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί το ξήλωμα των καινούργιων πινακίδων των οδών που έχει τοποθετήσει ο προηγούμενος δήμαρχος ώστε να τις αντικαταστήσουν πιστώνοντας ξανά τα χρήματα των δημοτών. ( Ράβε - ξήλωνε ). Επίσης ταυτόσημες ''πολιτικές'' ακολούθησαν σε καινούργιες πλατείες τις οποίες άφησαν να ρημάξουν ώστε να πιστώσουν ξανά το δημοτικό χρήμα. Αποτελεί προσφιλή τους μέθοδο να πληρώνουν πολλαπλά οι δημότες. 
Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Νεοδημοκρατική παραπληροφόρηση η κοπή των δέντρων στην πλατεία Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">