ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Γλυφάδα επενδύουν στον ''πολιτισμό'' χωρίς τον δημότη και με καταλυμένη την εντολή των χιλιάδων ψηφοφόρων !


Τρία εκατομμύρια ευρώ κοστίζει ο επιπρόσθετως ''πολιτισμός'' στον οποίο επενδύει ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας, όμως, προφανώς για πολλοστή φορά απευθύνεται στο δικό του στενό κοινό, διότι , παραμένει καταλυμένη η εντολή των χιλιάδων δημοτών.

Στην πόλη της Γλυφάδας υφίστανται αρκετές χιλιάδες δημοτών οι οποίες γνωρίζουν ότι η ίδια η Πολιτεία και η τοπική κοινωνία εξόντωσαν τα ίχνη του τοπικού πολιτισμού , της συνοχής και της διαφάνειας. 

Έκλεισαν κάθε τοπικό μέσο και άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες στην σιωνιστική νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Ακόμα και το 2014 κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι , άρα , να υπάρχουν πέντε δέκα δημοσιογράφοι - ρεπόρτερ - κάμερες καθημερινά στην πόλη , καθώς επίσης, να υπάρχει δημόσια ο διάλογος μεταξύ των δημοτών και ενίσχυσαν το μοντέλο της τοπικής αδιαφάνειας.

Ακόμα και αυτό που κάνετε σήμερα κ.κ. διοικούντες αποτελούσε δική μου δημόσια πρόταση απο το διωκόμενο και κατασχεμένο Μουσικό Ραδιόφωνο ΓΛΥΦΑΔΑ FM - Πόσο ανήθικο είναι να υλοποιούνται οι δικές μας προτάσεις έχοντας καταλυμένη την εντολή χιλιάδων δημοτών και ενώ αυτοί πλουτίζουν από το χρήμα του συνόλου σε βάρος της ζωής μας ?

Την ίδια στιγμή που ο νεοδημοκράτης δήμαρχος απευθύνεται στο ''γαλάζιο'' κοινό του για τον φερόμενο πολιτισμό ενός κτηρίου , λες και στην Γλυφάδα και στην ευρύτερη περιοχή μας δεν δεσπόζουν δεκάδες ανάλογα κτήρια, Ωδεία, Σκηνές, Θέατρα, κ.α., ο υπουργός ''προστασίας του πολίτη'' ανέφερε ότι στη Γλυφάδα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. 

Ανάληψη ευθυνών επι του συγκεκριμένου τοπικού προβλήματος επί ημερών γαλάζιας διοικήσεως ποιοι κάνουν ?

Σχετικά με την εντολή των 4.500 χιλιάδων δημοτών στην κάλπη των δημοτικών εκλογών τι μέλλει γενέσθαι ''γαλάζιοι'' και λοιποί καταχραστές του τοπικού πολιτισμού ;

Στη Γλυφάδα απουσιάζει ο σημαντικότερος παράγοντας:O Δήμος της ισοπολιτείας και όλων των δημοτών.

Στους οπαδούς της ανισότητας και της ύλης αφιερώνουμε το ακόλουθο: ( Όπου κυρ Παντελής τοποθετήστε τους νοικοκυραίους καταχραστές του πραγματικού πολιτισμού και ευημερίας για το σύνολο, οι οποίοι , αντί για την κληρονομιά που όφειλαν να αφήσουν με το δημοτικό χρήμα του συνόλου στη νέα γενιά υπηρετούν μια χούφτα διαπλεκόμενα εξοντώνοντας δημότες και τον πραγματικό πολιτισμό της πόλης. )

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Επί μια δεκαετία η έμφαση των διοικούντων ήταν τα σχολικά κ.α κτήρια , όμως, αυταπόδεικτα ανοίγοντας πολλά σχολεία δεν αναβαθμίστηκε ο πολιτισμός , καθώς επίσης , τα κακώς κείμενα πολλαπλασιάζονται. 

- Ανοίγοντας ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή έλεγαν παλαιότερα , όμως , στην σημερινή εποχή δεν έχει καμία απολύτως υπόσταση. Όπου απουσιάζουν οι ορθές πολιτικές , τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την διοίκηση του Ο.Τ.Α θα ανοίγουν διάπλατα οι φυλακές. 

- Ήδη μια σειρά ατόμων που διέπραξαν δολοφονίες , ληστείες κ.α. ενέργειες στη Γλυφάδα και στα νότια βρίσκονται στις φυλακές , και αρκετοί παραμένουν ασύλληπτοι. Αναφορικά με την παραβατικότητα ανηλίκων αποτελεί αυτούσια δημιουργία των κρατούντων και της νέας τάξης, διότι , δεν είχαμε σχεδόν κανένα τοπικό κρούσμα διευρυμένα στα παιδιά των σχολείων επί δεκαετίες. 

- Παγκοσμιοποίηση, νέα τάξη πραγμάτων, κινητά στα ανήλικα και διαμόρφωση όρων παραβατικότητας και κακώς κειμένων τα οποία δεν υφίσταντο τις προηγούμενες δεκαετίες. Όλα με σημαντική καθυστέρηση έρχονται στη χώρα μας. Σε αρκετές χώρες που υφίστατο έντονο το πρόβλημα ομάδων ανηλίκων - συμμοριών , παραβατικότητας κ.α. έχουν γυρίσει πλέον σελίδα , όμως , με ορθές πολιτικές και χωρίς όσα υφίστανται στη δική μας περιοχή.


Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Γλυφάδα επενδύουν στον ''πολιτισμό'' χωρίς τον δημότη και με καταλυμένη την εντολή των χιλιάδων ψηφοφόρων ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">