ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Σήψη - κατάχρηση - παρανομία & true crimes


Σε μία εποχή όπου το έγκλημα διεθνοποιείται και λαμβάνει πιο σκληρές διαστάσεις, το criminal profiling υποτίθεται ότι μπορεί να ρίξει φως σε στοιχεία που αποδεικνύονται πολύτιμα όχι μόνο για την εξιχνίαση εγκλημάτων αλλά και για την πρόληψη ορισμένων μορφών εγκληματικότητας. 

Ειδικότερα:To criminal profiling είναι η διαδικασία ανάλυσης και κατηγοριοποίησης των συμπεριφορών και χαρακτηριστικών ενός ατόμου, προκειμένου να προβλεφθούν τα κίνητρα και οι ενέργειές του. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται κυρίως από τις ''αρχές επιβολής του νόμου'' για να βοηθήσουν στη σύλληψη εγκληματιών, στη διερεύνηση εγκλημάτων και στην πρόληψη εγκληματικών ενεργειών, όμως, όπως προαναφέρεται σε καμία περίπτωση αναφορικά με πολιτικά πρόσωπα , δικαστικούς κ.α. για ειδικούς λόγους σε μια χώρα που συνεχίζουν να υφίστανται τα κατάλοιπα της οθομανωκρατίας. 

Στον Δήμο Γλυφάδας υφίσταται μια απτή πραγματικότητα

Ανεύθυνες αστικές πολιτικές παρατάξεις, άτομα του κομματικού σωλήνα, το πελατειακό τους σύστημα , οι αργόμισθοι οννεδίτες - συμπαραταξιακοί κ.α., καθώς επίσης, το άμεσο συγγενικό τους περιβάλλον το οποίο απαρτίζεται από δικαστικούς και αστυνομικούς. Για όσους/ες δεν καταλάβατε αναφερόμαστε αρχικά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και κατ΄επέκταση σε σειρά έτερων κομμάτων - ''πολιτικών''. 

Η νεοελληνική κοινωνία διαμορφώνει διαρκώς νέες μορφές εγκλημάτων - εγκλήματος υπό την σκέπη των φερόμενων ''αρχών και αρμοδίων του νόμου'' δεδομένου ότι, πρωτίστως αποτελούν το άμεσο συγγενικό τους περιβάλλον, και δεύτερον, όλος ο κρατικός - δημόσιος μηχανισμός είναι δομημένος στη βάση χαρακτηρισμού εγκληματία κάθε πολίτη από τα δέκα εκατομμύρια λαού πλήν πολιτικών προσώπων, δικαστικών κ.α. οι οποίοι εμπίπτουν σε ειδικό καθεστώς λόγω του προβληματικού πολιτεύματος - Συντάγματος.

Με αυτή την δεδομένη απτή πραγματικότητα και χωρίς περιττά κλισέ θα αναφέρω για πολλοστή φορά δημόσια όσα έχουν τελέσει πολιτικοί - δήμαρχοι καθώς και η φερόμενη ''δικαιοσύνη'' της χώρας μας τα οποία επαφίονται στην προσωπική κρίση κάθε ενός και ειδικότερα των Α.Μ.Κ.Ε. οι οποίες ασχολούνται με την εγκληματικότητα των ''άλλων''.

2014:Το έτος 2014 υφίσταται μια τοπική παράταξη της ΝΔ η οποία δίνει από πλατεία σε πλατεία της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας την παράσταση '' η γλυφάδα μας '' ενώ δια μέσω ενός τέως ευρωβουλευτή, ο οποίος αξιώνει τον δημαρχιακό θώκο, υπόσχεται ότι θα σεβαστεί την εντολή των ψηφοφόρων - δημοτών άσχετα ποια παράταξη θα ψηφίσουν.

Από το 2014 ξεκινά στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας το γνωστό πελατειακό σύστημα της ΝΔ, συμβάσεων, αναθέσεων, κυρίως απ' ευθείας , και κατ' επιλογήν ειδική μέριμνα για οννεδίτες/ισσες καθώς και για την πληθώρα υποστηρικτών - ψηφοφόρων τους. Στον αντίποδα οι 4.500 ψηφοφόροι δημότες - δημότισσες, καθώς και η εντολή τους κυριολεκτικά πετώνται στον καιάδα, ενώ η αθέτηση της υποσχέσεως του αχαρακτήριστου πολιτικού προσώπου διαμορφώνει τους όρους τέλεσης εγκλήματος κατά της ζωής και της υγείας μας.

Το 2015 αναρτώ ένα δημοσίευμα με τον τίτλο ''Ζητείται Εισαγγελέας'' το οποίο φτάνει μέχρι το δικαστικό μέγαρο για όσα καταχρηστικά δεν έχουν ισχύσει στον Δήμο Γλυφάδας, παράλληλα με όσα στοιχεία υπήρχαν για το πελατειακό σύστημα της παρατάξεως της ΝΔ , συμβάσεις ημετέρων, παρατρεχάμενων, κολλητών, κουμπάρων, και λοιπών αργόμισθών οννεδιτών.

Όλα αυτά έχουν απασχολήσει τοπικά αρκετούς δημότες, έχουν γραφεί αναρίθμητες φορές, και δεν θα τα επαναλάβουμε , διότι , τοπικά είναι γνωστά.

Η δική μας έμφαση δίνετε στο αν υφίσταται τέλεση εγκληματικής πράξης , καθώς επίσης ,  αν ο κρατικός μηχανισμός που λέγεται δικαιοσύνη καλύπτει υποτιπωδώς τον ρόλο του, η αν αυταπόδεικτα πετά στο αρχείο τις εγκληματικές πράξεις των πολιτικών προσώπων.

Ιστορικό: Το 2014 στις δημοτικές εκλογές περισσότεροι/ες από 4.500 χιλιάδες δημότες/ισσες προσέτρεξαν στα τοπικά εκλογικά κέντρα και ψήφισαν ένα πρόγραμμα το οποίο μερικά χρόνια αργότερα παραποιήθηκε - πλαστογραφήθηκε ώστε να μην προκύπτουν αποδεικτικά στοιχεία παραβατικότητας - κατάχρησης και προβοκάτσιας.

Στο εν λόγω πρόγραμμα υπήρχε μια παράγραφος για δημιουργία τοπικού καναλιού  όλων των δημοτών. Την ψήφισαν περισσότεροι/ες των 4.500 χιλιάδων δημοτών, και ενώ υπήρχε η δημόσια υπόσχεση τήρησης της εντολής των δημοτών από την παράταξη της ΝΔ και τον οννεδίτη δήμαρχο ουδέποτε πέρασε στο Δ/Σ του Ο.Τ.Α Γλυφάδας. 

Ο εν λόγω δήμαρχος της ΝΔ, αντί να εκπροσωπήσει ώς όφειλε τον Δήμο δημιούργησε αναρίθμητους ''προνομιούχους'' οννεδίτες, αργόμισθους, υποστηρικτές/ιες κατά της δικής μας εντολής και ζωής.

Ο υποφαινόμενος έπειτα από τέσσερις δεκαετίες καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων, 1977 - 2005 , αντί αδειοδοτήσεως του Ραδιοφωνικού Σταθμού ''Γλυφάδα FM'', και αντί να δικαιωθεί υφίσταται μια πλεκτάνη δολοπλοκίας και κατάλυσης εντολής από τη πλευρά των φερόμενων ''εκπροσώπων'' , οι οποίοι/ες από το 2014 έως και το 2024 διαβιούν πλουσιοπάροχα από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου των δημοτών Γλυφάδας, ενώ έχουν ψηφιστεί από μια μειοψηφία στην οποία έχουν δείξει όλη τους την έμφαση και προσοχή.

Δεδομένου ότι επιδιώκω να διαπιστώσω, αν μπορέσω να προλάβω, τι είδους ''Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες με την επωνυμία «Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος»'' (ΚΕ.Μ.Ε.) υφίστανται στη χώρα μας , καθώς επίσης, ποιους θεωρούν εγκληματίες τους αποστέλλω τα προαναφερόμενα.

Μπορεί να προκύψει πρόληψη ορισμένων μορφών εγκληματικότητας σε περιπτώσεις πολιτικών προσώπων ?

Γλυφάδα 2024

Γιάννης Κουρδομένος



Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Σήψη - κατάχρηση - παρανομία & true crimes Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">