ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μάριος Σαλμάς: Οι μεγάλοι και οι λίγοι πέρνουν εύκολα τις άδειες ( Video )


Σε τούτη τη χώρα '' οι μεγάλοι και οι λίγοι πέρνουν εύκολα τις άδειες'', ενώ στον αντίποδα οι Μητσοτακικές κυβερνήσεις αποστερούν την δυνατότητα συμμετοχής και επιβίωσης των πολλών στον ίδιο τους τον τόπο.

Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη από Βουλευτής της ΝΔ , διότι, έπραξε όσα αποτελούν την βασική υποχρέωση ενός βουλευτή. Να εκπροσωπεί ισότιμα το κοινωνικό σύνολο.

Δείτε όσα ανέφερε ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής 


Σημείωση: O κόσμος το έχει τούμπανο και στο Μαξίμου κρυφό καμάρι, ότι, υπερετούν τα συμφέροντα της μειοψηφίας, ενώ οι απ'ευθείας αναθέσεις στο 80% είναι ''γαλάζιες'' με συνέχιση του πελατειακού συστήματος της ΝΔ.

Επίσης, και στα ερτζιανά υφίσταται καθολική αντισυνταγματικότητα για το στενό όφελος των λίγων, διότι, οι πολλοί δεν έπρεπε να διαβιώσουν στο τόπο τους, ούτε να έχουν ίσα δικαιώματα όσοι πρωτοστάτησαν σε τούτη τη χώρα.

Τέλος, αναφορικά με τον Δήμο Γλυφάδας , επί μια δεκαετία αποτελεί την μικρογραφία διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Πληθώρα ''γαλάζιες'' απ' ευθείας αναθέσεις σε ημετέρους της ΝΔ, άκρατο πελατειακό σύστημα για τα δικά τους παιδιά, αδιαφάνεια, μονοπώλιο και πολιτικοοικονομική διαπλοκή.

Οι μειοψηφίες ευχαριστημένες ενώ η πλειοψηφία της κοινωνίας εκτός του κάδρου !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μάριος Σαλμάς: Οι μεγάλοι και οι λίγοι πέρνουν εύκολα τις άδειες ( Video ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">