ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πατέρας 14χρονης: H Γλυφάδα είναι Λας Βέγκας !


Για τον ρόλο των social media στη βία των ανηλίκων και το νοσηρό σκηνικό, που μπορούν -εν δυνάμει- να διαμορφώσουν στο μυαλό ενός μικρού παιδιού, μίλησε ο πατέρας του 14χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνομήλικές της στη Γλυφάδα. 

Ο πατέρας της 14χρονης, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα, μίλησε στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κόρη του προσπαθεί να ενταχθεί πάλι στο σχολικό περιβάλλον, καθώς επέστρεψε στα θρανία. 

Με τις όποιες δυσκολίες προσπαθεί να ενταχθεί στο σχολικό της περιβάλλον, στα μαθήματά της, στις δραστηριότητές της” τόνισε ο πατέρας της 14χρονης.

Σχετικά με την πρώτη μέρα στο σχολείο, ο ίδιος σημείωσε ότι οι συμμαθητές της την αγκάλιασαν και όλα κύλησαν ομαλά. Ελπίζουμε να συνεχίσουν οι ημέρες ήρεμα για να ηρεμήσει η ψυχούλα της σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτά που έζησε δεν μπορεί να τα αφήσει πίσω, καθώς είναι οι εξελίξεις τέτοιες που θα τα συζητάει. Είναι όμως ένα νέο παιδί, έχει τη ζωντάνια της και θέλει να συνεχίσει τη ζωούλα της είπε.

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε και για τα social media, κάνοντας λόγο για εθισμό. 

Ήταν ένα δυνατό χτύπημα για όλους μας, έχουμε αποσυντονιστεί και έχουμε χάσει τον βηματισμό μας. Και για μας τους γονείς ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να βρουμε την ψυχραιμία που δεν ξέρουμε πού τη βρίσκαμε δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Διευκρίνησε ότι τα παιδιά που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της κόρης του δεν είναι στο ίδιο σχολείο και εξήγησε ότι το μοιραίο ραντεβού είχε δοθεί μέσω κλειστής ομάδας στα social media. Το ραντεβού είχε δοθεί στη Γλυφάδα, την οποία ο πατέρας χαρακτήρισε ένα μικρό Λας Βέγκας. Στη Γλυφάδα μπορεί να βρει το κάθε παιδί κάθε υπηρεσία και προϊόν νόμιμο ή παράνομο. Θέλει πάρα πολύ προσοχή.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν εμείς οι γονείς βλέπουμε κάποιες αντιδράσεις και συμπεριφορές των παιδιών οι οποίες είναι λίγο ακραίες, λίγο επιθετικές μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το παιδί μπορεί αυτή τη συμπεριφορά να τη βγάλει και προς τα έξω. Αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε, γιατί δεν είναι μόνο τα θύματα. Όλη αυτή η κατάσταση του εκφοβισμού έχει κάποιους θύτες” σημείωσε.

Θα πρέπει λοιπόν και όλοι οι γονείς να σκεφτούμε ότι αυτή η δύσκολη εφηβεία που λέμε και όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση με τα social media και όλη αυτή η υποκουλτούρα που βλέπουν τα παιδιά μέσω του TikTok, είτε αφορά την τραπ, είτε αφορά τη βία από τα γενικότερα πράγματα, όλα αυτά που τα παιδιά βλέπουν με τα παιχνίδια, είτε τα βίντεο κτλ, καμιά φορά αυτή η επιθετικότητα, η περίεργη συμπεριφορά που έχουν τα παιδιά μπορεί να τους προκαλεί μια συμπεριφορά τέτοια επιθετική προς τους άλλους συνομηλίκους τους. Οπότε θα πρέπει όλοι οι γονείς να είμαστε προσεκτικοί, όχι μόνο μην τυχόν πέσουν τα παιδιά μας θύματα, αλλά μην τυχόν τα παιδιά μας συμπεριφερθούν και εκείνα ως θύτες. Οπότε θα πρέπει όλοι οι γονείς πρωτίστως να είμαστε πολύ προσεκτικοί” κατέληξε.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Ο κάθε ένας εκφράζει τις απόψεις του σύμφωνα με την δική του κρίση και νοοτροπία, όπως και ο πατέρας της 14χρονης , όμως , οι ωραιοποιήσεις είναι για τους άλλους και όχι για εμάς. Αθηναϊκή ιστοσελίδα που αναμετάδοσε την είδηση από το ΕΡΤnews ''πετσόκοψε'' όσα ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης , διότι, ήταν η αλήθεια που είχε γραφεί απο τον υποφαινόμενο πριν κάνει δηλώσεις.

Ο υποφαινόμενος επί σειρά ετών αναφέρει την πρωτοφανή σήψη που επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , τόσο σε πολιτικό , όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στα μύρια όσα αρνητικών που υφίστανται επί δεκαετίες στη πόλη μας, έπειτα από το καταχρηστικό κλείσιμο όλων των τοπικών σταθμών, οι πολιτικοί - διοικούντες των γνωστών αστικών πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη, κάθε φορά εφευρίσκουν και νέο σενάριο αποποίησης της αλήθειας και της πραγματικότητας.

Νέα τάξη , νέα ήθη , νέα κουλτούρα , όλα ξενόφερτα και για όλα φταίνε πάντα οι ''άλλοι''

Για όλα φταίνε οι επισκέπτες στη πόλη μας, ποτέ και σε τίποτα η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , οι εκάστοτε πολιτικοί - διοικούντες , οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες των ΜΜΕ , καθώς και η νεοταξική παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών. 

Δεν φταίνε ποτέ και σε τίποτα όλοι αυτοί που συνέβαλαν να καταστρέψουν οτιδήποτε δικό μας ώστε να εδραιωθούν στο τόπο μας παγκόσμια και εθνικά ολιγαρχικά διαπλεκόμενα. Κάτι δικό μας έπρεπε να υπάρχει παράλληλα ? Για το τμήμα της σάπιας κοινωνίας της Γλυφάδας οπωσδήποτε όχι. Όλοι αυτοί που πολιτεύονται επί δεκαετίες συνέβαλαν και συμβάλουν απο κοινού για τους νεοταξίτες, τις πολυεθνικές και την ολιγαρχική διαπλοκή.

Κάλεσα δημόσια να μου αναφέρουν οι παρατάξεις της Γλυφάδας πόσα αντίστοιχα κρούσματα είχαμε τις δεκαετίες 80 & 90 στη πόλη της Γλυφάδας , την εποχή των τοπικών σταθμών χωρίς διαδεδομένο το διαδίκτυο και τα κινητά και δεν έλαβα καμία απάντηση.

Παράλληλα με το θέμα που προηγήθηκε είδαμε και τα ακόλουθα σχόλια:

ggab 3 ώρες πριν Είναι ξεκάθαρο απο τα λόγια του πατέρα ότι τα νότια προάστια,δεν είναι πλέον αυτό που θέλουν να δείχνουν προς τα έξω. Σήψη και ανομία έχουν παντού,κυρίως οι μεγαλουπόλεις.............. Το λέω αυτό γιατί η δήμαρχος σε δήλωση της είχε πει ότι εκεί πάνε παιδιά απο άλλες περιοχές,προσπαθώντας να κρύψει την κατρακύλα της τοπικής κοινωνίας! 

Γ1 Γλυφάδα 1 μία ώρα πριν Η Γλυφάδα χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση, είναι αλήθεια. Πολλές φορές εμείς που έχουμε γεννηθεί σε αυτή την πόλη και την αγαπάμε, δυστυχώς βλέπουμε μία κατάντια. Είναι λάθος που δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία να εποπτεύει. Η αστυνομία δε, είναι άφαντη σε τέτοιο βαθμό που εάν τύχει να περάσει κατά λάθος ένα περιπολικό από την γειτονιά, θέλουμε να κεράσουμε το πλήρωμα μήπως τους καλωπιασουμε και περνάνε συχνότερα για να αισθάνεται ασφάλεια ο κόσμος της γειτονιάς... 

ggab 10 λεπτά πριν Αυτό είναι σε κάθε περιοχή γιατί οι τόσες χιλιάδες αστυνομικοί δεν είναι για τον πολίτη αλλά για τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους καναλάρχες και κάτι τύπους όπως ο Μένιος και η Κοκλώνα! Αυτούς ψηφίζουμε, αυτό λαμβάνουμε μια δεκαετία τώρα.

ΥΓ: Είναι σαφές σύμφωνα με όσα βιώνουμε τοπικά επί δεκαετίες πόση ''πολύ αγάπη'' έχετε για το τόπο μας. Οι οπαδοί της μπατσοκρατίας  και της κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος ώστε όλα να ελέγχονται από μια χούφτα οικογένειες ολιγαρχών. Ασφαλώς πρέπει να είστε και οι ψηφοφόροι της ''γαλάζιας'' παρατάξεως - δημάρχου που παράλληλα των ψευτοαριστερών κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων. Δεν έχετε τα κότσια όμως να αναφέρετε ποια ήταν η τοπική πραγματικότητα πριν από την νέα τάξη και την παγκοσμιοποίηση της καπιταλιστικής ολιγαρχικής σήψης στη χώρα μας.

* Τα δικά μας έπειτα από σειρά ληστρικών επιδρομών , καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων τα κρύβουν επί δεκαετίες στις αποθήκες της Ε.Ρ.Τ. Γι' αυτό πληρώνουμε συνολικά την κρατική ραδιοτηλεόραση και τις χιλιάδες διορισμένων χωρίς ΑΣΕΠ της κομματοκρατίας. Η ΕΡΤ είναι ο επίσημος κρατικός κλεπταποδόχος με όλες τις κυβερνήσεις. Να αναφέρω ποιοι ψηφίζουν επί δεκαετίες τα συγκεκριμένα κόμματα που αποτελούν τις εν λόγω κυβερνήσεις, καθώς και τι είναι, έπειτα από το σύνολο αποδείξεων τι πράττουν σε βάρος της χώρας και της κοινωνίας θεωρώ ότι δεν χρειάζεται, όπως παρακάμπτω για ευνόητους λόγους την συνολική Πολιτειακή σήψη. 

* Τι είπαμε ότι είστε οι ξενόφερτοι της Γλυφάδας, νεοφιλελεύθεροι , νεοδημοκράτες , νεοαριστεροί , νεοταξίτες  , νεοέλληνες/ιδες ? Όλα ξενόφερτα. Έλληνες στη χώρα των Ελλήνων ποτέ δεν γίνατε και ρημάξατε οτιδήποτε Ελληνικό. Τα πάντα όλα. Γιατί νεοέλληνες/ιδες και εμμονή με τους ''νεωτερισμούς'', έχετε ακούσει ποτέ νεοκινέζοι, νεοιάπωνες, νεορώσοι , είτε ακόμα νεοαμερικάνοι ? Όσοι/ες πρεσβεύουν το δόγμα νεοέλληνες/ιδες έπειτα από την επανάσταση του 1821 , του δήθεν εκσυγχρονισμού , είναι αυτοί που τα ξεπούλησαν όλα. Πραγματικός εκσυγχρονισμός θα υπήρχε αν έπειτα από την επανάσταση του 1821 σε τούτη τη χώρα υπήρχαν ξανά ΕΛΛΗΝΕΣ.

* Τι άλλο μπορεί να είναι η νεοελληνική κοινωνικοπολιτική σήψη εκτός από τα ισχύοντα ;Καθημερινά αναφέρουν σε κανάλια και σόσιαλ, να απαγορευτεί το άλφα η το βήτα ( ;)η τράπ και πολλά ακόμα, ενώ είναι οι ίδιοι/ες που επί σειρά ετών ''μούγκα στη στρούγκα'' για τα πεπραγμένα της πολιτικοκοινωνικής χούντας στον Δήμο Γλυφάδας.

* Όπως συμμετέχετε έπειτα του 2014 στα νεοταξικά  ''γαλάζια'' σόσιαλ που έστησε και επιδοτεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος,  αντί της ΕΝΤΟΛΗΣ των 4.500 χιλιάδων δημοτών, όλοι/ες μαζί ένα ενιαίο κόμμα διότι ταιριάζεται. Ποιος είναι ο αντίπαλος της νεοελληνικής υποκριτικής κοινωνίας το γνωρίζετε σύμφωνα των πεπραγμένων σας. Υποκρισία έπειτα από την προδοσία κατάλυσης της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων. Τι είναι όσοι/ες υποκρίνονται επί μια δεκαετία ? Μπορεί να είναι Έλληνες ;Ως ρητό ισχύει παγκόσμια: Τις ''κορυφές'' χτυπούν , τις μετριότητες και τους ομοίους τους ποτέ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πατέρας 14χρονης: H Γλυφάδα είναι Λας Βέγκας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">