ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δέκα χρόνια μετά την προβοκάτσια


Γλυφάδα: Δέκα χρόνια μετά την προβοκάτσια του 2014 μια αναδρομή στο χθές. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε πως πεθαίνει στη πράξη κάθε έννοια αριστεράς και τοπικού πολιτισμού. 

Δεξιοί - ''αριστεροί'' μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με πλατιά χαμόγελα εν μέσω ''κρίσης'' και προεκλογικής περιόδου ! Δεν διερωτήθηκε κανείς από δαύτους γιατί ο υποφαινόμενος ήταν με την κάμερα πέντε μέτρα πιο μακριά. Λέτε να γνώριζε την προβοκάτσια που ακολούθησε η όχι ? 

Εδραίωση των εκμεταλλευτικών οκτάμηνων

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τους αριστερούς και την προβοκάτσια σε βάρος μας ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για όσους αποτελούσαν την ακολουθία του, ακόμα και για τους αποτυχόντες των εκλογών. Παρείχε μέχρι διορισμούς (θέσεις - μισθούς οδηγών) στο γκόλφ της Γλυφάδας το οποίο δεν διαθέτει αυτοκίνητα με καθολική αποσιώπηση της φερόμενης αριστεράς !

Επίσης, επί μια δεκαετία έχει εξυπηρετήσει μέσω των εκμεταλλευτικών οκτάμηνων όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας. Από επιστήμονες έως τους φερόμενους ''αριστερούς'' της Γλυφάδας. Ενίοτε καταχρηστικά ανανεώνουν επιλεκτικά τα οκτάμηνα στην πελατεία τους. Στη στενή τους πελατεία έκαναν μέχρι και επί επτά (7) φορές συνεχόμενα ανανέωση των οκτάμηνων και των συμβάσεων, ενώ σε έτερους παρείχαν μονιμότητα.


Στενότατη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ ''δεξιάς και αριστεράς'' καθώς και διαπροσωπική ''ανώτερου'' τοπικού πολιτικού ''πολιτισμού''. ( Πάντως εμείς γνωρίζουμε ότι ο Πολιτισμός των Ελλήνων ήταν ανιδιοτελής, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι Τοπικός Πολιτισμός στη πόλη της Γλυφάδας εκτός από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ουδέποτε άλλοτε υπήρξε.)


Ο διορισμένος επί σειρά ετών με τις παράνομες ''γαλάζιες'' ανανεούμενες συμβάσεις ''τοπικός τύπος'' κάνει καταμέτρηση των παρευρισκομένων για λογαριασμό των εντολέων του !


Ο φαντομάς ''συμπαραστάτης του δημότη'' , ο οποίος δεν συνέταξε ούτε μια ετήσια έκθεση στο κέντρο της φωτογραφίας στα εγκαίνια της τοπικής προβοκάτσιας. Από ''όρθιος'' στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ''καθισμένος'' και με τα πέντε χιλιάρικα στη τσέπη από την ΝΔ και τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο, προφανώς για τις ''υπηρεσίες εκπροσώπησης'' της αριστεράς και της τοπικής κοινωνίας ! Εννοούμε την κατάλυση της εντολής 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων. Τους ''οικολόγους'' τους παρακάμπτουμε ως συγκυριακό φαινόμενο.


Κάθε φορά κοινό υπονομευτικό σχέδιο παίζοντας την παράσταση ο καλός και ο κακός μπάτσος - Πως μπορεί κάποιος να εναγκαλίζεται δημόσια άτομα τα οποία στράφηκαν καθολικά κατά των ιδεωδών της αριστεράς , και παράλληλα ποιοι αριστεροί θα συμμετείχαν ?

Θερμοί εναγκαλισμοί μεταξύ των δυο από την γνωστή τριάδα μιας πενταετίας γνήσιας προβοκάτσιας , ο τρίτος είναι στο κέντρο της προηγούμενης εικόνας , κατά την οποία ''κανείς δημότης δεν θα ήταν μόνος του στην κρίση'' , ενώ ήδη από την προεκλογική περίοδο του 2014 είχαν φροντίσει να προδώσουν τόσο την αριστερά όσο και την τοπική κοινωνία !


Η προβοκάτσια είχε και Βουλευτή από την Γλυφάδα επί μια πενταετία χωρίς κανείς να γνωρίζει αν εκπροσώπησε έστω σε ένα ζήτημα και μια φορά την κοινωνία και ειδικότερα της Β' Αθήνας. Ενώ ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ μάθαμε ότι υποστήριζε δια της πλαγίας την υποψηφιότητα Κόκκορη και ΠΑΣΟΚ για τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας !


Εκτός όλων των άλλων η προβοκάτσια είχε μέχρι και Σ.Σ. Ενώ παρίστανε τον ''κομματάρχη'' του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ , αντί να προωθεί την παράταξη στην οποία ήταν υποψήφιος δια της πλαγίας και στενών του προσώπων υποστήριζε έτερη τοπική δημοτική παράταξη ! Όπου παίζει χρήμα για τους 'αριστερούς' της Γλυφάδας όλα επιτρέπονται.


Επιπροσθέτως είχε και πληθώρα Προέδρων και παχυλές αποδοχές. Στην φωτογραφία εμφανίζονται τρείς (3) τέως Πρόεδροι. Την περίοδο της ''κρίσης''  είχαμε σειρά Προέδρων από την Γλυφάδα , επίσης, σειρά περιφερειακών συμβούλων , βουλευτή , αιρετούς , όμως, απουσίαζε η εκπροσώπηση !


Είχε και Περιφερειάρχη , καθώς επίσης , σειρά περιφερειακών συμβούλων από την περιοχή μας. Παράλληλα είχε και Πασόκο αντιπεριφερειάρχη.


Είχε και πρώην ''κομμουνιστές'' οι οποίοι είχαν ξεχάσει τι πρεσβεύει η αριστερά 


Παράλληλα είχε και άτομα τα οποία δείχνουν καθαρά όπως βλέπετε στην εικόνα ότι γνωρίζουν πως να κρατούν τα πανό για τα ιδεώδη της ''αριστεράς'' , όμως στο πρόσωπό τους είναι ζωγραφισμένο ότι συμμετείχαν σε προβοκάτσια ! Αν κάποιος γενικευμένα, χωρίς να κατονομάσει, πετάξει μια σπόντα για δυο άτομα, θίγεται χωρίς λόγο και αίτιο το σύνολο, η όσοι/ες έχουν την μύγα και μυγιάζονται κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια ; ( Αν η συνιστώσα σου σε καλούσε να αποκεφαλίσεις δέκα άτομα θα το έκανες ; ) 


Ζούμε την εποχή που έγιναν όλοι/ες πολιτικοί σε μια σάπια κοινωνία. Ειδικότερα , αν σε προβάλλουν τα συστημικά - διαπλεκόμενα - εθνικά media αυτομάτως γίνεσαι σημαντικό άτομο στο Ελληνιστάν ! Αντί για την Δημοκρατία των Ελλήνων ισχύει σιωνιστικός ανατολικής προελεύσεως εβραϊκός αχταρμάς με δυτικούς επηρρεασμούς ! 

Οι φερόμενοι και ξενόφερτοι Γλυφαδιώτες/σσες διαμόρφωσαν από κοινού μέσα σε λίγες δεκαετίες ένα σούργελο προσωπικών συμφερόντων το οποίο αποκαλούν Τοπικό Πολιτισμό ,ενώ δεν υφίσταται ούτε ίχνος. Βλέπε τα πεπραγμένα του συνόλου δημοτών επί παντός επιστητού, και κυρίως σε επίπεδο πολιτικής και media. Επί δεκαετίες οι εκάστοτε ξενόφερτοι διοικούντες της κομματοκρατίας έχουν μια σειρά μπροστινούς, είτε στα διαπλεκόμενα , είτε στα κρατικά , είτε ακόμα από την Βουλιαγμένη, την Δάφνη, τα Καλύβια κ.α.

Με ελάχιστες φωτογραφίες από ένα αρχείο χιλιάδων φωτογραφιών σας περάσαμε πόσο εύκολο είναι μέσα σε μια δεκαετία να προκύψει διάσπαση μέχρι και τον απόλυτο κατακερματισμό & αφανισμό, διότι , η αριστερά είναι ανυπόστατη και ξενό σώμα για την νεοελληνική κοινωνία. 

Ριζοσπαστική αριστερά δεν είναι τι λές και πως το λές, ριζοσπαστική αριστερά είναι τι κάνεις και πως το κάνεις. Τι κάνατε ? Τι κάνετε ? Που διαφέρουν τα δικά σας πεπραγμένα από τα πεπραγμένα των δεξιών και των ακροδεξιών ? Μήπως απαιτείται μαχαίρι ώστε να αφαιρέσεις και να καταστρέψεις ζωές ; Όσοι/ες αποκαλούσαν φασίστες τους ακροδεξιούς έπρατταν αντίστοιχα με δαύτους. Καμία απόκλιση.

Ομαδίτσες, παρεϊτσες, συνιστώσες, νέα κόμματα , κομματάκια και αποκόματα. Έλεγαν '' Κανένας μόνος του στην κρίση '' ενώ ήδη μας είχαν προδώσει. Το θέμα είναι ποιά κρίση ; Κρίση αξιών, ιδεωδών, και αρχών διέπει το ανάδελφο έθνος και την αλλοπρόσαλη νεοελληνική κοινωνία. Ειδικά για την τοπική της Γλυφάδας δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια δημόσια. 

Σημείωση: Προσωπικά πιστεύω ότι έπειτα από την Συμφωνία της Βάρκιζας τελείωσε η αριστερά στη χώρα μας. Έκτοτε ανακυκλώνεται η ίδια προβοκάτσια. Είχαν κάνει βασικό τους σύνθημα το ''κανείς μόνος του στην κρίση'' ενώ είχαν εξαιρέσει τον αυτόχθονα από τις υποψηφιότητες στον ίδιο του το τόπο ώστε να συμμετάσχουν όλοι οι ξενόφερτοι/ες.  Ακόμα και έπειτα από την κύρια προβοκάτσια του 2014 , προεκλογικά, επί σειρά ετών την συνέχιζαν ως αιρετοί, διότι, οι ίδιοι/ες έκλειναν τις συμφωνίες τους με τους νεοδημοκράτες πίσω από των δημοτών τις πλάτες και χωρίς εκπροσώπηση. 

Προβοκάτσια σημαίνει αναίρεση του προεκλογικού προγράμματος. Επίσης σημαίνει παραποίηση του καταστατικού ενός κόμματος για το προσωπικό συμφέρον λίγων ατόμων αντί του συνόλου. Άλλα ψήφισαν οι δημότες και άλλα είχαν συμφωνήσει οι ........ Ποιοι αριστεροί με βασικό τους σύνθημα ''Κανένας μόνος του στην κρίση'' αντί να έχουν προτάσεις για πολιτικές που οφελούν την κοινωνία αξιώνουν εξαιρέσεις ατόμων από τις εκλογές ; Τι άλλο εξυπηρετούσαν οι εξαιρέσεις πλήν του ατόμου τους , της ΝΔ και της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ; Το μονοπώλιο των διαπλεκόμενων ? Το καθολικό έλλειμμα ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ στη Γλυφάδα ? Μήπως την κοινωνική πρόοδο ;

Τι πέτυχαν οι ίδιοι/ες χωρίς τον υποφαινόμενο και την τοπική κοινωνία ? ( χιλιάδες συμπολίτες μας ) . Το διαπιστώσαμε στις δημοτικές εκλογές του 2019 και του 2023. Όσοι κατέλυσαν την ΕΝΤΟΛΗ στη κάλπη χιλιάδων συμπολιτών μας το 2014 τι προοπτική θα είχαν ; 

2014 - 2024: Ποιοι παραμένουν αδικαίωτοι μέχρι και σήμερα στην σάπια τοπική πολιτικοκοινωνική τοπική κοινωνία ? 

Επί μια δεκαετία ''γαλάζιας'' διοικήσεως εξυπηρετήθηκαν, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο χιλιάδες δημότες/ισσες. Είτε με παράνομες  , είτε με σύννομες συμβάσεις , είτε με καταχρηστικές για τα δικά τους παιδιά και κολλητούς , είτε με χαριστικές πράξεις τύπου ''σκούφηδες'' και ''παπαχλιμίτζοι'' , είτε ακόμα μέσω απ' ευθείας αναθέσεων έχουν εξυπηρετηθεί άπαντες επί μια δεκαετία, όμως, σε μια τοπική κοινωνία με χιλιάδες εξυπηρετούμενους ποιοι παραμένουν αδικαίωτοι ? 

Όσοι/ες προσπιούνται ότι δεν αντιλαμβάνονται τα ισχύοντα επί μια δεκαετία καταλυμένης της εντολής χιλιάδων δημοτών , 2014 - 2024 , δεν είναι απλά ανεύθυνοι/ες και εκφραστές του νεοφασισμού είναι κοινός ζώα. 

Επισημάνσεις για σπασίκλες:

* Ο υποφαινόμενος ουδέποτε έκανε σύσφιξη σχέσεων με τα στελέχη της νέας δημοκρατίας, ούτε έπεσε στις αγκάλες των δεξιών, από το 2014 έως και σήμερα , ενώ τον υπονόμευσαν ''δεξιοί - αριστεροί'' και δημοσιοσχεσίτες/ες καταλύοντας την εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας και βάζοντας την ταφόπλακα της τοπικής , της εν γένει ''αριστεράς'' , όπως και της αντιπολιτεύσεως , καθώς επίσης και κάθε επιδίωξης αλλαγής. Μονοπώλιο Νέας Δημοκρατίας & συνεργαζόμενων με μειοψηφική εντολή κάτω του 50%. 

* Είναι σαφές ότι αρκετοί/ες στην περιοχή μας λειτούργησαν καθαρά για το όφελος της ΝΔ, ενώ στον αντίποδα ακόμα και η αρνητική διαφήμιση που έκανε ο υποφαινόμενος, όσο την έκανε, έφερε ένα ελάχιστο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έφερε παχυλές αποδοχές, ισότιμη συμμετοχή, προνόμια κ.α. , ενώ σήμερα ισχύει κόλαφος ευτελισμού και εξευτελισμού κάθε έννοιας αριστεράς και δικαίου. 

* Όσοι/ες είχαν κάνει σημαία τους την ''κρίση''  δεν αντιμετωπίζουν σήμερα οι ίδιοι/ες καμία απολύτως κρίση. Μια χαρά φτιάξαμε τις ζωές και τα οικονομικά σε αγνώμονες , χωρίς εκπροσώπηση , ενώ στη συνέχεια της προβοκάτσιας του 2014 διαπιστώσαμε συνολικά ''πόσα απίδια πιάνει ο σάκος'' , τόσο το 2019 όσο και το 2023

* Τελικά τα 5.000 το μήνα του φαντομά ''συμπαραστάτη'' γιατί τα χάρισε η ΝΔ και ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος έχοντας την πλειοψηφία σε έναν της τριάδας ? Λόγω διαπλοκής, η λόγω της προβοκάτσιας ; Είδατε επί μια πενταετία τον Μητσοτάκη να χαρίζει θέσεις και χιλιάρικα εκτός των δικών του και των έμπιστων ατόμων στους ''αντιπάλους'' του ? 

* Όπως λένε επί δεκαετίες για την Κύπρο, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Κυρίως δεν ξεχνώ ότι, τα ίδια άτομα που προέτασσαν την ''συμπαράστασή'' τους σε εκατομμύρια άλλες φάρες και συγκάλυπταν επί σειρά ετών κάθε ανομία των νεοδημοκρατών διοικούντων υπέρ ημετέρων και της πελατείας τους από κοινού είχαν στόχο τους για το προσωπικό τους όφελος την εξόντωση των Ελλήνων. Οι νεοέλληνες/ιδες που έχουν συστήσει τον ''ύψιστο πολιτισμό'' του παρόντος ώστε να επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ ανακυκλώνοντας το χθές και κάθε φορά όσα απέρριψε η κοινωνία. Τελικά τι έγινε εκείνη η ένωση μεταξύ Αριστεράς και ΠΑΣΟΚ θα προκύψει στο 100% η μόνον ανακύκλωση και προβοκάτσια ? Επιτέλους πρέπει να ενωθείτε οι ομοϊδεάτες υπο την σκέπη των διαπλεκόμενων ολιγαρχών των Αμερικανών και της ΝΔ. Υπονομεύσατε το ''κλειδί'' που άνοιγε μια διαφορετική μετεξέλιξη στο τόπο μας. Τι περιμένετε όταν όλα καθορίζονται από τα ολιγαρχικά συμφέροντα ;

Οι χιλιάδες εξυπηρετούμενοι/ες επί μια δεκαετία ''γαλάζιας'' διοικήσεως της παρατάξεως ΝΔ & συνεργαζόμενοι , είτε σε πολιτικό επίπεδο , είτε σε κοινωνικό οφείλετε την συνένωση μεταξύ σας , διότι , από κοινού μας προδώσατε και αντί Τοπικού Πολιτισμού κοινωνική σήψη και ξένα συμφέροντα στον τόπο μας εδραιώσατε.

Η κοινωνική σήψη ξεκινά από τα κάτω της κοινωνίας και οδηγείτε στην κορυφή των πολιτικών και του συστήματος, άρα , η διαχρονική ''καραμέλα'' ότι για όλα ευθύνονται οι λάθος πολιτικοί - πολιτικές είναι απόλυτα λανθασμένη.

* ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Επί μια δεκαετία, 2014 - 2024 , δεν βρέθηκε έστω ένα (1) άτομο από τις 4.500 χιλιάδες που ψήφισαν το πρόγραμμα του 2014 να αναφέρει το ελάχιστο για την τοπική προδοσία σε βάρος μας, άρα , καθολικά σάπια κοινωνία. Αρκετοί/ες εξ' αυτών μεμονωμένα έριξαν στη τσέπη τους τα χρήματα των δημοτών χωρίς εκπροσώπηση, άλλοι/ες δια της πλαγίας, ενώ έτεροι αναζήτησαν μια θεσούλα και ένα μισθό από τα χρήματα του συνόλου των δημοτών κάνοντας την ''πάπια''. 

* Επί μια δεκαετία δήμαρχος - αιρετοί - παρατάξεις , έως τους δημότες καλύψατε τις ανάγκες σας από τα χρήματα του συνόλου των δημοτών χωρίς να καλυφθεί η εντολή μας στην κάλπη , άρα , δήμος νεοελλήνων χωρίς Πολιτισμό και Δημοκρατία. Σάπια Κοινωνία. Μπορεί η κοινωνική σήψη που πλέον λέγετε καθημερινά στη χώρα μας, από τις παρέες μέχρι τα σόσιαλ , να αποτελείτε από ένα - δυο - τρία άτομα , να αποτελείτε από κάποιους ''άλλους'' , η  είναι αυτούσια η δημιουργία - διαμόρφωση της πλειονότητας της νεοελληνικής φάρας , και ειδικότερα στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας δική σας ? 

* Μήπως ''σάπισε'' η τοπική κοινωνία από την απόλυτη αλήθεια που προωθούμε διαχρονικά πληρώνοντας το μάρμαρο όσο εσείς, οι χιλιάδες, καλύπτετε τις ανάγκες σας με καταλυμένη την εντολή μας και σε βάρος της ζωής μας ;Ασφαλώς μια κοινωνία δεν αλλοιώνεται με την αλήθεια, αλλοιώνεται με την λανθασμένη νοοτροπία που διέπει την φάρα των νεοελλήνων. Αντί να υπάρχουν τα δικά μας στο τόπο μας εδραιώσατε ξένα συμφέροντα πολυεθνικών και σιωνιστών, διαπλοκής και ολιγαρχών. Τρώτε και φάγατε το χρήμα των δημοτών , κάνετε φιγούρες στα σόσιαλ των σιωνιστών - ολιγαρχών και ρημάξατε τα ιδεώδη των Ελλήνων. Δεν ''χωρούσαν'' !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δέκα χρόνια μετά την προβοκάτσια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">