ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι ''ψεκασμένοι'' ποτέ δεν βλέπουν ψηλά ! ( Video)

 

Σήμερα 10/10/2024 το μεσημέρι έγινε συστηματικός ψεκασμός πάνω από την Γλυφάδα. Αν θεωρείτε ότι ''ψεκάζουν'' υδρατμούς τα φυσικά φαινόμενα με τόση ευθύτητα και ακρίβεια δικαίωμά σας.

Μετρήσαμε περισσότερα από έξι chemical trails τα οποία σχηματίστηκαν πάνω από την περιοχή της Γλυφάδας και αμέσως μετά τελείωναν.

Η προπαγάνδα περί υδρατμών που σχηματίζουν σύννεφα, ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί fake news, διότι , τουλάχιστον στη χώρα μας μετεωρολόγος έχει αναφέρει πρόσφατα ότι η  μέθοδος τροποποίησης του καιρού δεν είναι κάτι που έγινε τώρα τελευταία, εφαρμόζεται τα τελευταία 50 χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο, και δεύτερον είδαμε και αεροπλάνα.

Στη δική μας περίπτωση δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για , 

α) μέθοδο τροποποίησης του καιρού , 

β) φυσικό φαινόμενο , 

γ) ίχνη που άφησαν αεροσκάφη που είδαμε να περνούν ,

δ) οτιδήποτε άλλο. 

Δείτε τις εικόνες:

Το ίχνος σταματά έπειτα από την Γλυφάδα


Το αντίστοιχο ισχύει με όλα τα ίχνη 



Τα ίχνη ξεκινούν πάνω από την  Γλυφάδα και σταματούν έπειτα από την περιοχή μας.

Το σύνολο των κατοίκων της περιοχής που καθημερινά αναρτά κάθε λογής θέματα στα ''γαλάζια'' σόσιαλ προφανώς δεν σήκωσε ποτέ το βλέμμα του στον ουρανό ! 



Επισήμανση: Ενώ τα chemical trails εξαφανίστηκαν στην ατμόσφαιρα έπειτα από δέκα λεπτά της ώρας τα υπόλοιπα σύννεφα που υπήρχαν πάνω από τον Υμηττό στον ουρανό συνέχιζαν να υπάρχουν για ώρες. 

Αν όντως είναι φυσικός σχηματισμός σύννεφων απο υδρατμούς γιατί εξαφανίζονται έπειτα από 10 - 15 λεπτά της ώρας ? 

Ο σχηματισμός trails σε απόλυτα ευθεία τροχιά υπήρχε από την αρχαιότητα, η ενυπάρχει στις σύγχρονες κοινωνίες και αποτελεί επίδραση πολλών παραγόντων ?   Έχετε κάπου αναφορές από την αρχαιότητα ?

Θα μας τα απαντήσουν οι ''ειδικοί'' του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι έπειτα του 2014, αντί της εντολής χιλιάδων δημοτών εδραίωσαν τα ''γαλάζια'' σόσιαλ ''GLYFADA'' , η μήπως οι ''ειδικοί'' της κυβέρνησης ; 

ΥΓ: Ακόμα και φυσικό φαινόμενο να είναι , που εμείς δεν είμαστε βέβαιοι ''ψέκασμα'' στην ατμόσφαιρα είναι. Δεν κάνουμε συνωμοσιολογία , απλά ουδέποτε εξηγήθηκε επαρκώς και επιστημονικά το φαινόμενο, ενώ αντιθέτως εμείς εξηγήσαμε επαρκώς τι εστί τοπική προβοκάτσια
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι ''ψεκασμένοι'' ποτέ δεν βλέπουν ψηλά ! ( Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">