ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

LIVE η συναυλία για τους νεκρούς στα Τέμπη


Ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία-μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο. Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει τον χώρο.

Συμμετέχουν: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί.

Δια στόματος των παρευρισκομένων ακούστηκε για πολλοστή φορά η διευρυμένη σήψη που επικρατεί στην πολιτικο-κοινωνική μας πραγματικότητα.

Σωκράτης Μάλαμας - Ιουλία Καραπατάκη : Συναυλία για τα Τέμπη

   

Συναυλία για τα Τέμπη - Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Μάρθα Φριντζήλα & συνεργάτες


Στον Δήμο Γλυφάδας η τεχνητή νοημοσύνη σας μάρανε. Όπου η δική σας είναι ''σάπια'' θα αντιπαραθέτετε την τεχνητή ? Για την κατάλυση της εντολής μας με στόχο την φυσική μας εξόντωση έχετε να πείτε κάτι ?

Για τους δεκάδες νεκρούς από αντίστοιχα φαύλες πολιτικές των κομμάτων σας έχετε να δηλώσετε κάτι ?

Για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης μας που διώξατε - κατασχέσατε επί δεκαετίες διακυβερνήσεων ΝΔ & ΠΑΣΟΚ αντί να εκπροσωπείτε ώστε να υπηρετήσετε διαπλεκόμενα έχετε να δηλώσετε κάτι ?


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005

Ποιοι διοικούν τον Δήμο Γλυφάδας , οι δημότες η τα διαπλεκόμενα ?

Αν διοικούσαν το Δήμο οι δημότες από το 2014 θα είχε ισχύσει η εντολή των 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών. Δεξιοί - αριστεροί επιλέξατε την προβοκάτσια , την κατάλυση της εντολής μας , καθώς επίσης την εξυπηρέτηση των ατόμων σας , των σχεδίων σας και των ημετέρων σας. Αυτό σε εμάς δηλώνει κοινωνικοπολιτική σήψη. 


Ανεύθυνο-υπεύθυνοι 2014 - 2024

Μια δεκαετία ζείτε χιλιάδες από το δημοτικό χρήμα , πλουτίζετε , επενδύεται , αυξάνεται τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία και από κοινού ευτελίζεται τον Τοπικό Πολιτισμό της  Πόλης. Κάθε ένας/μια από εσάς κρύβεται πίσω από την γενικευμένη νεοελληνική σήψη, ενώ είστε οι διαμορφωτές της. Πάντα προέχει το προσωπικό σας βόλεμα και συμφέρον. 

Ακόμα και όταν έχουν εκπληρωθεί συνολικά οι στόχοι σας ποτέ δεν θα πράξετε το ορθό, διότι , κάτι σας τρώει τα σωθικά. Είναι ο φόβος της επικράτησης ενός καλύτερου μέλλοντος το οποίο εσείς αδυνατείτε να διαμορφώσετε και να παρέχετε στο σύνολο της κοινωνίας. 

Ο αυτόχθονας δεν έπρεπε να ζήσει στο τόπο του, ο πρωτεργάτης στα FM δεν χώραγε στο χώρο που πρωτοστάτησε , από το 2014 δεν έπρεπε να ισχύσει η εντολή χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας , ενώ χωράτε όλοι/ες εσείς και τα προσωπικά σας συμφέροντα. Τι είστε ?


Είστε οι πραγματικοί πειρατές της νεοελληνικής πραγματικότητας και πολιτικής , οι ''κουρσάροι'' της ανθρώπινης ζωής , της ελευθερίας και της αξιοκρατίας. Τα ξεπουλήσατε όλα , όπως και τις άδειες ψυχές σας , ενώ ποτέ δεν πρόκειται να χορτάσετε εξουσία , προνόμια , χρήμα και ασυλία. Ουσιαστικά αυτή θα είναι η δια βίου σας τιμωρία για όσα κάνετε σε βάρος της κοινωνίας.

'' Μας πούλησαν για γρόσια και φλουριά . . . δεξιά και αριστερά ''


Σημείωση: Απουσιάζουν τα βίντεο των υπολοίπων γιατί για κάποιο λόγο υπήρχαν αρκετές διακοπές  και είναι ενοχλητικό.

# Σε πλήρη αντιδιαστολή με δεκάδες Δήμους της επικράτειας ο ''γαλάζιος'' δήμος Γλυφάδας δεν διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 ανοιχτή προβολή της συναυλίας για τα Τέμπη για να τιμήσει τα θύματα. 

Αντί να το κάνει ο Ο.Τ.Α Γλυφάδας, το έκανε  όπως μπορούσε ο διωκόμενος και καταληστεμένος και με καταλυμένη την εντολή μας από το 2014 ώστε να μην ζήσουμε εμείς στο τόπο μας να ζουν οι ξενόφερτοι ''γαλάζιοι'' ! Είδες η τοπική ΝΔ ? 

Ακόμα και σήμερα δεν μπορείτε να βγάλετε ένα ορθό συμπέρασμα πόσο σέβονται ορισμένοι δεξιοί της κομματοκρατίας του Δήμου Γλυφάδας την ανθρώπινη ζωή ? Εκατομμύρια για φιέστες που εξυπηρετούν κυρίως την ''γαλάζια'' πελατεία τους διαθέτουν επί μια δεκαετία. 

Πόσο κόστιζε η ενοικίαση μιας γιγαντοθόνης ώστε να προβάλουν την συναυλία στη πόλη μας ? Σέβονται την μνήμη των αδικοχαμένων νεκρών , η μήπως την ανθρώπινη ζωή - πλήν της δικής τους ? Όσο σκληρή είναι επί μια δεκαετία η πολιτική τους απέναντι στην εντολή μας για κοινωνικό δίκαιο και ΜΜΕ του συνόλου των δημοτών - τόσο σκληρή είναι και η γνώσσα που χρησιμοποιώ.


ΥΓ:
Το μονοπώλιο της πολυεθνικής GOOGLE έπειτα από παραβίαση του λογαριασμού μας πέρυσι έκλεισε το κανάλι του GLYFADA WEB χωρίς να υπάρχει απο την πλευρά μας παραβίαση όρων, ενώ τώρα ήδη ξεκίνησε τον αποκλεισμό των βίντεο από την συναυλία. Ποιοι έβαλαν το χεράκι τους είναι σαφές, διότι, δεκάδες άλλα βίντεο από την συναυλία που δεσπόζουν στο youtube δεν έχουν αποκλειστεί, όπως και χιλιάδες άλλα βίντεο από συναυλίες του Μάλαμα. Προφανώς ενοχλήθηκαν για όσα ανέφερε η κ. Καρυστιανού και για όσα ακούστηκαν από τον κόσμο σε βάρος του Μητσοτάκη. 

* Δεδομένου ότι ο Δήμος Γλυφάδας και οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες δεν τίμησαν την μνήμη των νεκρών στα Τέμπη αναμεταδίδοντας την συναυλία, κάποιος έπρεπε να το κάνει , έστω και με παραβίαση όρων για την περιοχή μας. Σωκράτη Μάλαμα μήπως είστε και εσείς σαν τους αδελφούς Κατσιμίχα και την εταιρία δίσκων τους ? Οφείλεις να παρέμβεις στην πολυεθνική Google - Youtube που τουλάχιστον στη χώρα μας ελέγχεται από την κυβέρνηση. Να δουν οι συμπολίτες μας όσα αναφέρθηκαν στην συναυλία και έπειτα από εύλογο διάστημα να πέσουν τα βίντεο. Άλλωστε αναφέραμε στα βίντεο ότι τα Πνευματικά Δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: LIVE η συναυλία για τους νεκρούς στα Τέμπη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">