Thursday 17, Apr 2025
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Glyfadaweb Πόσο υπάνθρωποι και κακοί έχετε γίνει πλέον ? Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο κανένας


Με δέκα μονάδες διαφορά στο 35% καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο κανένας. Όσοι πλασσάρονται από τα διαπλεκόμενα είναι για τα μπάζα.

Πόσο υπάνθρωποι και κακοί έχετε γίνει πλέον ? Ανθέλληνες - Μισέλληνες . . .

Παριστάνετε συνολικά ότι δεν γνωρίζετε τι χρειάζεται ο τόπος ?

Έντεκα εκατομμύρια νεοέλληνες/ιδες υποκριτές και φαρισαίοι που απεμπόλισαν την αλήθεια , το δίκαιο , την ισοπολιτεία και την πραγματική δημοκρατία επενδύοντας σε ψεύτες, κάπηλους και το πελατειακό τους σύστημα.

Εκατομμύρια νεοελλήνων οπαδοί της συγκάλυψης και της διαρκούς υποκρισίας υποταγμένοι/ες σε ξιπασμένη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα.

Ντροπή και ξεφτίλα που όμοιά της δεν έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Καταντήσατε την ίδια σας τη χώρα και οτιδήποτε απορρέει από τον πολιτισμό των ΕΛΛΗΝΩΝ λές και είναι σκουπίδια. Αυτό διαμορφώνατε από το 1974 ως κοινωνία αυτό σας αξίζει. Μπορείτε να κρύβετε την γύμνια του νεοελληνικού σας πολιτισμού, (πολιτικού - κοινωνικού) πίσω από υλιστικές βιτρίνες , διότι , τα ουσιώδη που απορρέουν από τον πολιτισμό και το πολίτευμα των Ελλήνων απουσιάζουν ολοσχερώς.

Επισήμανση: Η απόλυτη πολιτικοκοινωνική γύμνια σε τοπικό επίπεδο - σήμα κατατεθέν που δήλωνε την πολιτικοκοινωνική συνέχεια - κατέστη αυταπόδεικτη έπειτα από την προβοκάτσια του 2014 στον Δήμο Γλυφάδας και την κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων. Δεν ίσχυσε το σύννομο, το δημοκρατικό, το δίκαιο ενώ ίσχυσαν αναρίθμητα ρουσφέτια πελατειακού συστήματος. 

Η τοπική κοινωνία αποσιώπησε και συγκάλυψε δεδομένου ότι, σχεδόν κάθε διαμέρισμα και ''χεσμένη φωλιά'' και επιπροσθέτως η γενικευμένη ουδετερότητα και αδιαφορία, ο παρτακισμός και η διάλυση σε μια κοινωνία που μετασχηματίζεται κόντρα σε όλα τα ιδεώδη  τις αξίες και τις αρχές των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Το μάτι του συνόλου κοιτάζει πλέον tik tok tube & meta ! Έπειτα από τόσο παγκόσμιο όγκο σπουπιδιών τι θα διαμόρφωνε μια κοινωνία ?

Όταν η νεοελληνική κοινωνία σε σημαντικό βαθμό είναι υποκριτική πως μπορεί να προκύψει αλήθεια σε πολιτικό επίπεδο ? Η αλήθεια είναι ανώτερη αξία από την ύλη και τον καπιταλισμό που ασπάστηκαν τα εκατομμύρια νεοελλήνων και δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο να την αγοράσει. Όλος ο πλούτος του πλανήτη και παράλληλα ολόκληρου του σύμπαντος δεν μπορούν να αγοράσουν μια (1) Αλήθεια. Εσείς προσωπικά τι δέχεστε ως ανώτερη αξία. Τα χρήματα, τα διαμάντια, τα ακίνητα, τα κινητά η την αλήθεια ? Ποιό είναι το ανώτερο όλων ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόσο υπάνθρωποι και κακοί έχετε γίνει πλέον ? Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο κανένας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">